2020-07-07 16:24

Klaus Iohannis, ATAC la adresa partidului condus de Dragnea: "PSD trebuie să plece!"

 |  21:18
Klaus Iohannis, ATAC la adresa partidului condus de Dragnea: "PSD trebuie să plece!"

Preşedintele Klaus Iohannis le-a transmis, duminică seara, mulţumiri românilor pentru participarea la alegerile europarlamentare şi la referendum.Preşedintele a spus că PSD şi-a bătut joc de români si ca trebuie sa plece.

Bună seara, dragi români, sunteţi fantastici, vă felicit! Participarea este senzaţională. Avem în jur de 50% prezenţă la europarlamentare, şi în jur de 40% la referendum. Dragi români, vă mulţumesc, aţi dat un vot clar, ferm, care nu poate fi ignorat de niciun politician în România. Referendumul a trecut cu brio. Aşadar, dragi români, aţi votat clar şi ferm pentru o politică corectă, pentru o justiţie independentă, pentru o bună guvernare pentru români şi pentru România. Vă mulţumesc pentru această participare la referendumul pe care l-am convocat”, a spus preşedintele Klaus Iohannis.

El a spus că a avut sprijin din partea unor partide politice în felul în care a reuşit să-i mobilizeze pe alegători, menţionând sprijinul de la PNL, care s-a înscris la AEP oficial ca partid care sprijină referendumul, dar sprijin consistent şi din partea USR-PLUS.

Preşedintele a mai afirmat că PSD şi-a bătut joc de români, mai ales de cei din diaspora.

"DIn păcate nu peste tot lucrurile au mers bine, am văzut cu toţii cozile interminabile la multe multe secţii de votare, mai ales în diasporă, Le mulţumesc românilor care au avut răbdare, unii foarte, foarte multă răbdare ca să ajungă să-şi exprime votul. Cu toţii am votat pentru o Românie europeană, însă nu pot să nu observ că PSD, a doua oară deja - şi în 2014 şi iată şi în 2019 - şi-a bătut joc de români, mai ales de românii din diaspora. Ruşine PSD!", a afirmat Iohannis.

El a adăugat că PSD a obţinut un rezultat pe măsura realizărilor din ultimii ani de guvernare.

Klaus Iohannis a susţinut că, în urma rezultatului de la alegeri, „PSD trebuie să plece”.

"Nimic n-au făcut, nimic n-au primit, este o cădere imensă pe care a înregistrat-o PSD de la alegerile din decembrie 2016 şi până astăzi. Asta arată cum văd românii această guvernare PSD-istă eşuată, este clar că acest accident al democraţiei româneşti care este guvernarea PSD trebuie să dispară, în urma acestui rezultat guvernul PSD trebuie să plece. Este un rezultat care nu poate să fie interpreat în niciun alt fel", a spus Iohannis, citat de News.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-26Parerea ta...

GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
26 Mai 2019

ANTICIPATE!!!!...............LA TOMBERONUL DE GUNOI CU MAFIOTII FLAuSATULUI
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz