2020-06-01 09:15

Klaus Iohannis, INTERVENȚIE de ultimă oră în cazul tragediei din Caracal

 |  17:16
Klaus Iohannis, INTERVENȚIE de ultimă oră în cazul tragediei din Caracal

Președintele Klaus Iohannis va solicita în ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării de marți „o anchetă completă privind modul în care a acționat (...) fiecare instituție responsabilă” în cazul tragediei de la Caracal și, „în situația în care se va dovedi că s-au luat măsuri greșite sau cu întârziere, vinovații vor trebui aspru sancționați”.

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, este profund îndurerat de tragedia petrecută la Caracal și este revoltat de faptul că, din cauza unor disfuncționalități, autoritățile responsabile nu au reușit să salveze o adolescentă care și a pierdut viața în condiții dramatice. Circumstanțele în care a acționat criminalul trebuie clarificate de urgență”, se arată într-un comunicat al Administrației Prezidențiale.

De asemenea, „toate problemele care vor fi identificate este obligatoriu să fie rapid rezolvate pentru că siguranța cetățeanului trebuie să fie garantată de instituțiile statului”, se mai arată în comunicat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-26

In legatura cu acest articol...

Ultimele cuvinte ale Alexandrei, fata ucisă în Caracal: "Lasă-mă, că mă omori!" / Fata a sunat de 112 de 3 ori, dar polițiștii au stat la poartă!

Alexandra, fata ucisă în Caracal, era nepoata lui Alexandru Cumpănașu. Reacție furtunoasă: "Nişte capete să cadă. Nişte jigodii să plece!"

Alexandra Măceșeanu, fata din Caracal, TRĂIA joi seară! Polițiștii s-au perindat pe lângă CASA GROAZEI, dar n-au putut să intervină
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine