2019-10-17 23:34

Klaus Iohannis: Legea e una pentru toţi

 |  10:48
Klaus Iohannis: Legea e una pentru toţi

Preşedintele Klaus Iohannis a reacţionat rapid faţă de tragedia de la Clubul Bamboo. El afirmă că regulile şi legile au fost din nou încălcate, adăugând că, până nu se va înţelege că legea e una pentru toţi, societatea va fi mereu în pericol.

"În incendiul din clubul bucureştean nu şi-a pierdut viaţa, din fericire, niciun om. Am trecut, însă, pe lângă o altă tragedie de proporţii. Reguli şi legi au fost, se pare, din nou încălcate. Până nu vom înţelege odată pentru totdeauna că legea e una pentru toţi, societatea va fi mereu în pericol", a scris sâmbătă şeful statului pe Facebook. El le doreşte însănătoşire grabnică celor răniţi şi le mulţumeşte salvatorilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-21Parerea ta...

MăGAR
21 Ian 2017

Da legea este una ptr toți....Ai o hotărâre a instanței ,de ce nu dai casa înapoi ??? Ptr tine sunt alte legi ???? Și așa nu ai nevoie de bani ....Ești întreținut de stat ...Adică de noi ...Deci ești un parazit
GOGU
21 Ian 2017

SE PARE că unii sunt mai presus de lege ... Desi ai spus că va începe curățenia de sus,de la cap !!!! SE AUDE MINCIUNA ?????
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray