2019-07-18 01:40

Klaus Iohannis, prima REACȚIE după raportul extrem de dur MCV

 |  17:15
Klaus Iohannis, prima REACȚIE după raportul extrem de dur MCV

Președintele Klaus Iohannis a comentat raportul MCV extrem de dur la adresa României, prezentat astăzi de Comisia Europeană.

”Și în rezoluția PE și în raportul MCV apar cam aceleași lucruri. Românii, majoritatea, și eu și mulți alții, dorim să fim eurpopeni, să construim o democrație solidă. Din păcate, acest accident al democrației care ester guvernul Dragnea-Dăncilă vrea să tragă țara înapoi.

Din nefericire, acest accident al democraţiei care e guvernul Dragnea-Dăncilă are cu totul alte idei şi încearcă să tragă ţara înapoi. Aceste lucruri ne aduc deservicii majore şi trebuie să observăm că de exemplu Dragnea, ca să folosesc o expresie din Caragiale - şi dăi, şi luptă, şi cară valize şi vorbeşte între uşi, din spatele uşii, se luptă. Partea proastă e că se luptă cu România, nu pentru România.

Viorica Dăncilă nu se luptă, când țara arde, premierul se ascunde în Arabia.

Observăm cu toții cu mare îngrijorare că acești guvernanți se fac că plouă, ei au alte preocupări. Singurul obiectiv al acestei guvernări e să-l scape pe Dragnea de dosare și închisoare. Nu-i mai interesează nici Europa, nici românii. Este foarte trist acest lucru.

Aceste două documente trebuie citite cumva să înțeleagă toată lumea. Ne spun că România s-a întors unde a fost acum 11 ani, înainte de aderare. E un prim rezultat palpabil, vizibil și măsurabil. Guvernarea Dragnea Dăncilă a șters cu buretele eforturile din 11 ani” a declarat KLaus IOhannis.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-13Parerea ta...

REJECT!
13 Noi 2018

MARIONETĂ EXPIRATĂ!
ANONIM
14 Noi 2018

Politruc vanzator de neam si tara Sluga lui Merkel pe care o linge non stop Hotul isi cauta scaparea Vede baia la cur cu hotiile
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray