2020-05-29 04:11

Klaus Iohannis: "Să arătam și mai multă determinare în combaterea terorismului și în apărarea valorilor umanității"

 |  07:36
Klaus Iohannis: "Să arătam și mai multă determinare în combaterea terorismului și în apărarea valorilor umanității"

Florentin Dincă

Președintele Klaus Iohannis a postat vineri noapte un mesaj pe Facebook în care se declară consternat de atacurile teroriste de la Paris, exprimându-și totodată solidaritatea cu poporul francez.

"Am primit cu durere și consternare știrea privind atacurile teroriste sângeroase care au avut loc la Paris și au îndoliat întreaga lume. Îmi exprim, în numele meu și al poporului român, solidaritatea cu autoritățile de la Paris și cu națiunea franceză. Aceste atacuri barbare, care au secerat viețile a zeci de oameni nevinovați, trebuie să fie un semnal pentru întreaga comunitate internațională: să arătam și mai multă determinare în combaterea terorismului și în apărarea valorilor umanității. Dumnezeu sa-i odihnească pe cei dispăruți și să-i aibă în grijă pe cei răniți!", a fost mesajul șeful statului român.

Ambasadorul Franței în România, Francois Saint-Paul, a adresat mulțumiri României și președintelui Klaus Iohannis pentru "solidaritatea exprimată cu națiunea franceză": "În aceste momente tragice, cele mai sincere mulțumiri României și Președintelui României Klaus Iohannis pentru solidaritatea exprimată cu națiunea franceză. După cum a spus Președintele François Hollande, față în față cu teroarea se află o Națiune care știe să se apere și are puterea să reziste


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-11-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine