2019-07-24 09:58

Klaus Iohannis şi Laura Codruţa Kovesi, reclamaţi la CNCD

 |  17:13
Klaus Iohannis şi Laura Codruţa Kovesi, reclamaţi la CNCD

Președintele Klaus Iohannis și șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, au fost reclamaţi la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării fiindcă au folosit în public, în mod repetat, etichetele "penali" și "inculpați". Sesizarea a fost depusă de publicaţia "Lumea Justiţiei".

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii a fost sesizat la data de 19 februarie 2018 de redactia Lumea Justitiei, dupa ce presedintele Romaniei Klaus Iohannis si procurorul sef al DNA Laura Kovesi au folosit in cadrul unor conferinte de presa etichetele de "penali" si "inculpati".

Ca urmare a sesizării, CNCD l-a citat pe Razvan Savaliuc, senior editorul Lumeajustitiei.ro, pentru luni 12 martie 2018, orele 9.30 la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-11Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
11 Mar 2018

exista o etnie numita "PENALI SI INCULPATI"??? cum dracu discriminezi pe unul care e inculpat intr-un dosar penal pe rol daca-l numesti "iNCULPAT PENAL"......exact asa scrie in dosar...te striga judecatoarea la apel "Inculpat Tzaptzarap Pinalti"...si tu te ridici picioare si spui "PREZENT"............inseamna ca judecatorii toti discrimineaza inculpatul in loc sa-l numeasca "tuRIST de la Black Cube care a venit sa admire frumusetea emailurilor si alte obiective turistice"
ANONIM
11 Mar 2018

Inculpat da Oricine poate fi inculpat daca asa vrea binomul din statul paralel ,dar nu penal pentru ca penal este si IohNNIS CARE A PIERDUT 2 PROCESE DUPA CE A FOST INCULPAT DE FALS SI UZ DE FALS
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray