2019-08-20 15:01

Kovesi a DEMIS un procuror DNA după un grav ACCIDENT rutier. Procurorul era BĂUT

 |  22:26
Kovesi a DEMIS un procuror DNA după un grav ACCIDENT rutier. Procurorul era BĂUT

Laura Codruţa Kovesi a cerut joi seară revocarea unui procuror din Direcţia Naţională Anticorupţie, după ce acesta a fost implicat într-un accident rutier și a fost găsit în stare de ebrietate.

”În conformitate cu notificarea făcută de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție la data de 11 ianuarie 2018, ora 19:30, pe rolul Secției de urmărire penală și criminalistică a fost înregistrat un dosar penal având ca obiect un accident rutier în care a fost implicat un autoturism care aparține și care era condus de procurorul Stoina Eugen.

Accidentul s-a produs în București la data de 11 ianuarie 2018, în jurul orei 15:00, iar în urma impactului nu au rezultat victime care să fie spitalizate. Din datele care ne-au fost comunicate, a rezultat faptul că cel care a produs accidentul de circulație, prin aceea că nu a păstrat distanța regulamentară între vehicule, este procurorul Stoina Eugen și că acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Precizăm că în ziua producerii accidentului, acesta se afla în concediul legal de odihnă pentru perioada 11-12 ianuarie 2018, aprobat de șeful de secție.

Având în vedere aceste împrejurări, procurorul șef al Direcției Naționale Anticorupție a transmis în această seară, către Secția pentru Procurori a C.S.M., solicitarea de aviz în vederea revocării domnului Stoina Eugen din funcția de procuror D.N.A., în conformitate cu dispozițiile art. 87 alin. 8 rap. la art. 87 alin. 2 din Legea 304/2004, republicată, cu modificările și completările ulterioare.”, se arată în comunicatul DNA.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-11Parerea ta...

LEVST.
11 Ian 2018

Bravos, Laura Catani! Scurt si la obiect...Concediu sau nu, un om al legii producatorul unui accident PENTRU CA ESTE BEAT, nu mai este compatibil cu o functie inalta ,macar in justitie...Iar termenul de "executie" este foarte bun, curatenia ritmica si neantarziata in propria ograda, te face plauzibil si respectabil, cand faci acelasi lucru in profile mai inalte...
ANONIM
12 Ian 2018

DUMNEZEU NU BATE CU PARU . Procurorul Stoina Eugen este cel care a clasat DOSARUL TELDRUM in 2010.
MARINELU
12 Ian 2018

Asta ne ia de prosti! Sa-i spuna lui Salam Voievod ca ala era in concediu. Asa se procedeaza in servicii: te pune sa faci repede o cerere de concediu si gata! Sictir !
@ MARINELU
12 Ian 2018

Iata ca mai sunt si romani care gandesc si nu pun botul la toate facaturile plagiatoarei....oare suntem blestemati sa stam cu ea pe cap ??? ...Cand vom scapa de aceasta ființă stearpă...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray