2020-02-26 21:27

Kovesi acuză Guvernul de PRESIUNI în dosarul de la CEDO

 |  22:39
Kovesi acuză Guvernul de PRESIUNI în dosarul de la CEDO

Fostul procuror şef al DNA, Codruţa Kovesi acuză Guvernul că pune beţe în roate procesului pe care ea l-a deschis împotriva statului la Curtea Europeană pentru Drepturile Omului.

Codruţa Kovesi reclamă modul în care a rămas fără post la DNA, dar Executivul a cerut amânarea judecăţii până la vară.

Laura Codruţa Kovesi: „Cred că este doar o încercare de a amâna acest proces din partea Guvernului României.

După cum CEDO a informat ambele părţi, procedura de judecată este una de urgenţă, deci este cumva aberant să vii să ceri un termen de două luni în condiţiile în care vorbim de o procedură de urgenţă şi în condiţiile în care termenele la CEDO care se dau pentru amânări sunt de trei săptămâni, deci....”

La sfârșitul anului trecut, Laura Codruţa Kovesi a făcut o plângere către CEDO în care contestă modul în care a fost revocată din funcţie.

Cererea  a trecut rapid de procedura de filtru, ceea ce indica faptul că este în principiu admisibilă și că începe judecata pe fond


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-08Parerea ta...

ANONIM
08 Mai 2019

Bai neamule ; Ce croseteaza acum ? A dus camioane de documente afara . Citi oameni de afacerii straini a arestat , pentru distrugerea economiei noastre ? Ce a facut cu dosarul revolutiei ? Sau atacurile minerilor , asupra cetatenilor ? Cine a distrus fabricile si padurile noastre unde este oetrolul si gazele noastre ? Cine a trimiso acolo fara aprobarea guvernului ?
ANONIM
08 Mai 2019

STATEA SI PUNEA LA CALE , CU GIGOLO GHITA SI CU TERENTE DRAGNEA LA VILELE SECURITATI ? CE CAUTA ACOLO CU EI HOTI ?
MAFIA PSD
09 Mai 2019

Borfasii mafiei psd au inlocuit agentul guvernamental al Romaniei la CEDO cu un politruc fost avocat al manelistului SALAM familiarizat cu lumea interlopa tocmai pentru a STOPA JUDECAREA IN REGIM DE URGENTA A PROCESULUI INTENTAT DE D-NA KOVESI GUVERNULUI MAFIOT DE LA BUCURESTI. BORFASII MAFIEI PSD CRED CA LA CEDO E CA LA adina florea. Se inșala amarnic. Kovesi a fost destituita ilegal de un CCR POLITIZAT EXCESIV IAR ACUZATIILE CARE I S-,-AU ADUS DE SLUGOIUL tuDOREL AU FOST DEMONTATE PUNCT CU PUNCT DE. CSM. KOVESI VA CASTIGA PROCESUL IAR ROMANIA VA PLATI DESPAGUBIRI DIN CAUZA ORGANIZATIEI MAFIOTE PSD SI A PROPAGANDEI DIN HAZNAUA 3 PLATITA DE PUSCARIASUL draknea DIN BANI PUBLICI.
ANONIM
09 Mai 2019

De ce cenzurati adevarul slugilor ????????
MAFIA PROCURORILOR OUT !
09 Mai 2019

La puscarie cu transgenderul din imagine!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine