2019-10-22 09:50

KOVESI anunță ce buget cere pentru DNA în 2017: „Sper să nu avem SURPRIZE!”

 |  18:35
KOVESI anunță ce buget cere pentru DNA în 2017: „Sper să nu avem SURPRIZE!”

Procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a declarat, vineri, că la nivelul instituției a fost întocmită o propunere de buget pentru anul în curs în valoare de aproximativ 40 de milioane de euro.

"Am întocmit o propunere pentru buget. Să sperăm că el va fi adoptat în aceeași variantă pe care noi am propus-o. Este o sumă între 35 de milioane-40 de milioane de euro, în condițiile în care la nivelul DNA, anul trecut, am instituit măsuri asigurătorii de 640 milioane euro, bani care, la finalul dosarelor, ar trebui să intre în bugetul de stat. (...) Sper să nu avem surprize atunci când se va discuta bugetul DNA. Noi această propunere am înaintat-o și așteptăm un răspuns", a afirmat Kovesi la Radio România Actualități.

Ea a explicat că 80% din acest buget propus este grevat de drepturile salariale și de cheltuieli de personal.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-20Parerea ta...

GOGU
20 Ian 2017

Tot să te lăfăii pe 2 milioane de euro pe lună !!!!!!!!! Ferice de PULIME care trăiește la fel de bine
Doresc sa comentezMAI VECHI...

La mulți ani, de la Kovesi! Tocmai când încrederea românilor a crescut în DNA, potrivit sondajelor, tocmai când cad capetele unul după altul printre baroni, tocmai când (cică) ni se pregătește un raport MCV favorabil tocmai când premierul Ponta se jură că va fi primul anticorupt al țării, s-a gândit Guvernul că ar fi un moment bun să iște un scandal pe bugetul direcției conduse de Kovesi. Proiectul bugetului de stat nu conține „fila” referitoare la DNA
11 Dec 2014 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray