2020-02-18 12:22

Kovesi, câştigătoare la votul din Comisia LIBE pentru postul de procuror - şef european

 |  13:08
 Kovesi, câştigătoare la votul din Comisia LIBE pentru postul de procuror - şef european

Laura Codruţa Kovesi, câştigătoare la votul din Comisia LIBE pentru postul de procuror - şef european, obţinând 26 de voturi. Comisia LIBE din PE a votat mierccuri pentru desemnarea procurorului-şef european, Laura Codruţa Kovesi fiind pe primul loc la votul consultativ din Comisia de control bugetar. Monica Macovei şi Maria Grapini au făcut parte din comisia de numărare a voturilor, care are patru membri.

Jean-Francois Bohnert (Franţa) a obţinut 22 de voturi, iar Andreas Ritter (Germania) - un vot.

Prin urmare, Kovesi este propunerea Parlamentului european pentru postul de procuror-şef european.

Nominalizarea este făcută însă în urma negocierilor cu Consiliul UE.

După audierile celor trei candidaţi pentRU postul de procuror-şef european în Comisiile LIBE şi de control bugetar din Prlamentul europan, marţi seară, în Comsia CONT a avut loc un vot consultativ, al cărui rezultat a fost: Laura Codruţa Kovesi (România): 12 voturi; Andreas Ritter (Germania): 1 voti; Jean-Francois Bohnert (Franţa): 11 voturi.

Votul este secret.

Coform G4media, Comisia pentru libertăţi civile şi justiţie (LIBE) a Parlamentului European a modificat procedura de vot în privinţa celor trei candidaţi pentru şefia Parchetului european, cu puţin timp înaintea scrutinului. Astfel, fiecare membru al comisiei va avea la dispoziţie un singur vot – ”pentru”, ”împotrivă” sau ”abţinere” -, nu trei voturi aşa cum se decisese marţi seară.

Comisia LIBE este comisia decidentă în acest caz.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-27Parerea ta...

ARMATA CELOR 12 MAIMUTE
27 Feb 2019

felicitari lui trump si kim jong un pentru intalnirea de la hanoi.pana si kim jong un face ceva bun pentru tara lui.sa vedem acum ce va face kovesi ca procuror sef european impotriva haitei de talhari la drumul mare ai lui dragnea si din ue.ce pedepese vor primi slugile lor?desfiintarea anre cnair cna jandarmerie asf cncd ccr.programe nu slogane.oameni seriosi nu talhari si incompetenti.
ARMATA MAIMUTELOR RUPTE'N CUR
27 Feb 2019

Procurori din toate tarile, uniti - va! Procurorii si poporul, procurorii si poporul! Uraaaaa! Uraaaaa!
GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
27 Feb 2019

felix puscariasul si ghita o sa beleasca belengherul impreuna cu porcarul tele-Morman
ANONIM
27 Feb 2019

Dar de 50 la 26 voturi nu ziceți nimic ??? Îngheață sângele în voi ...si va arata realitatea ....cum dracu sa compari un " meseriaș " care vorbește 5 limbi străine cu o " analfabeta" care vb numai romana , iar dacă este pusă sa raspunda in engleza , zice ca ...are emoții...O SCARBA SI O ANALFABETA
ANONIM
27 Feb 2019

Dar de 50 la 26 voturi nu ziceți nimic ??? Îngheață sângele în voi ...si va arata realitatea ....cum dracu sa compari un " meseriaș " care vorbește 5 limbi străine cu o " analfabeta" care vb numai romana , iar dacă este pusă sa raspunda in engleza , zice ca ...are emoții...O SCARBA SI O ANALFABETA
ANONIM
27 Feb 2019

Doliu in rândul gunoaielor bolsevice si a propagandei puscariasilor felix si ghita care nu iși mai pot justifica simbria primita de la borfasul national draknea. MOARTE CIUMEI ROSII.
NEGRO
27 Feb 2019

Haitele PSD-ALDE care s-au napustit de peste doi ani peste justitie si justitiari si-au vazut implinte dezideratele de a fi scosi total din lumea democratiei milenare. Au incercat s-o ingenuncheze brutal, salbatic, pe doamna Kovesi, continua cu Gaga Limba Lata din Iesi sugrumarea intregii justitii, desi ar trebui sa conduca spre viitor insasi Comunitatea Europeana. N-o fac si n-o vor face. Nu tin cont de nimeni si de nimic. Infatisarile penibile, mitocnesti, din subteranele subumane, sobolaneasti ale ciracilor lui Dragnea in Parlamentul European n-au atras decat dispretul binemeritat din partea celor ce se conduc nu dupa ifose mahalagesti, ci dupa principii de convietuire si de edificare prin dialog cordial a progresului tuturor. Prostii si ticalosii damboviteni si teleormaneni cu adanci tare de comportament postbolsevice si cleptocrate au fost pusi la locul lor de parlamentarii europeni si de simbolul luptei cu caracatita coruptiei din Romania, doamna Codruta Kovesi. Este o victorie asteptata in aceasta atmosfera puturoasa PSD-ALDE, un moment fast, o treapta spre un orizont al libertatii si dreptatii pe aceste meleaguri. Desigur, nu credeam ca sobolanii continua sa se comporte la fel in Inima Europei precum in subteranele dambovitene. Au aratat in fata Europei ca n-au nimic omenesc in ei, ca barbaria este modul lor de a fi, modul lor de a respira. Acum stim pentru ce vom imbratisa cu totii destinul firesc, nobil, fara istov, al eliberarii Romaniei din tentaculele caracatitei PSD-ALDE.
DIANA
27 Feb 2019

BINE AI VENIT DRAGA MEA. IATA CA LUPTA IMPOTRIVA INFRACTORILOR CU FONDURI EUROPENE E PE SFARSITE. VEI AVEA SATISFACTIA SA- I TRATEZI EXACT ASA CUM TE- AU TRATAT SI EI.SUCCES.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine