2020-06-02 15:56

Kovesi, Coldea şi Ponta, AUDIAŢI cu privire la condamnarea lui Dan Voiculescu, în dosarul înregistrării lui Traian Băsescu

 |  19:09
Kovesi, Coldea şi Ponta, AUDIAŢI cu privire la condamnarea lui Dan Voiculescu, în dosarul înregistrării lui Traian Băsescu

Laura Codruţa Kovesi, Florian Coldea şi Victor Ponta au fost audiaţi în dosarul deschis ca urmare a dezvăluirilor lui Sebastian Ghiţă şi a prezentării unei înregistrări cu Traian Băsescu în susţinea că ştie cum a fost condamnat Dan Voiculescu şi cum era aranjată mutarea Camelia Bogdan în locul lui S. Mustaţă, spun surse judiciare.

„Este un dosar care a fost cercetat de Parchetul General, cu privire la înregistrările din spaţiul public, ale fostului preşedinte, în care s-au făcut verificări cu privire la posibilitatea influenţării deciziei într-un dosar care îl priveşte pe profesorul Voiculescu, GRIVCO şi pe alte persoane. În cadrul cercetării penale din acest dosar, noi nu am fost citaţi în niciun fel. Ulterior, am căpătat în mod procesual calitatea de persoană vătămată, şi vorbesc de GRIVCO, pe care o asist, dar la două zile după ce ni s-a recunoscut această calitate, s-a dat o soluţie de clasare a dosarului. Ca urmare, procurorul-şef ierarhic a constatat că ne-a fost încălcat dreptul la apărare, a infirmat această soluţie. Urmează să se reia cercetarea penală, să se completeze, să putem face şi noi probe, să solicităm probe, să participăm la audierea persoanelor", a declarat avocatul Adrian Toni Neacşu, care reprezintă grupul GRIVCO, deţinut de Dan Voiculescu.

Surse judiciare, citate de Mediafax, au declarat că în acest dosar au fost audiate următoarele persoane: fostul preşedinte Traian Băsescu, procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, judecătorii Camelia Bogdan şi Alexandru Mihalcea, fostul adjunct al SRI, Florian Coldea, fostul premier Victor Ponta.

Se redeschide dosarul cu înregistrarea lui Traian Băsescu în care vorbea despre cum a fost aranjată condamnarea lui Voiculescu

În luna ianuarie a anului trecut, procurorii de la Parchetul General au deschis un dosar penal după ce a apărut în spaţiul public o înregistrare în care Traian Băsescu apare când vorbeşte despre informaţii pe care le-ar fi primit în legătură cu dosarul ICA, în care a fost condamnat Dan Voiculescu. Ulterior, dosarul a fost clasat, iar apărarea grupului GRIVCO, deţinut de Dan Voiculescu, a formulat o plângere faţă de decizia de clasare, iar cauza a fost redeschisă.

Iniţial, dosarul a fost deschis după ce procurorii s-au autosesizat în urma înregistrărilor apărute în presă.

Sebastian Ghiţă a prezentat, la vremea respectivă, o înregistrare în care interlocutorul este prezentat ca fiind fostul preşedinte Traian Băsescu care spune că ştie cum a fost condamnat Dan Voiculescu şi cum era aranjată mutarea Cameliei Bogdan în locul magistratului Mustaţă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-26Parerea ta...

ANONIM
25 Apr 2018

VOICULESCU ESTE UNA DIN CELEMAI MARI SPURCACIUNI UMANE DE PE PLANETA PAMANT...........
ANONIM
25 Apr 2018

DAR COLDEA CARE DIRIJA UNDE SA SE CONSTRUIASCA AUTOSTRAZI CE ESTE? EL ESTE PIONUL PRINCIPAL SI TREBUE STRANS DE GAT PANA ISI DA DUHUL DIN CAUZA LUI NU EXISTA NICI O AUTOSTRADA IN TARAIN AFARA DE TRANSILVANIA
ANONIM
26 Apr 2018

"Dumitru Iliescu, fost şef SPP, SCRISOARE către Manda: Membrii CSAT, monitorizaţi de CIA şi SRI" Deci, ce opinie aveți și despre faptul că și politicienii americani sunt monitorizați de către serviciile secrete americane, iar politicienii menționați în articol au susținut și aprobat parteneriatul strategic cu SUA ?
ANONIM
26 Apr 2018

Chiar daca e una dintre cele mai mari spurcaciuni, el este fidel unui fiu al unei si mai mari spurcaciuni de pe planeta servil cui trebui ca sa ajunga ce isi dori, presedintele tarii mafiotizate; au platit servicii spurcate in tari din orientul indepartat unde cunoasterea regala era maxima deci se cocotara policieni cu "ajutor" de la unul ce apare ca profet, e decedat, dar e de etnie cu napasta romanilor. Noua ne prezentara intunecatul mag negru ca profet ce defini cum ca de la Dumnezeu veni aceasta mare binecuvantare peste etnia sa si se referea la haita de ciori instalata la putere in multicolonia aceasta, caci asta facura aici, oricui avu pofta sa inhate de la noi, servili aplecara capul si creara relatii bune napastuindu-ne generational.
ANONIM
26 Apr 2018

r COMPLETARE: relatii personale bune, nu pt poporul roman
TARE-N PROBĂ
26 Apr 2018

MARK ZUCKERBERG ar putea face ,, UN BAN CINSTIT" cu banca de DATE a PLANETEI....
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine