2020-02-21 19:41

Kovesi, cu LACRIMI în ochi: ”Nu e NORMAL ca un om să DISTRUGĂ munca tuturor”

 |  22:17
Kovesi, cu LACRIMI în ochi: ”Nu e NORMAL ca un om să DISTRUGĂ munca tuturor”

În prima conferință de presă organizată la sediul DNA, șefa instituției, Laura Codruța Kovesi a apărat cu ochii în lacrimi procurorii care lucrează în Direcția Anticorupție și activitatea lor.

”Aici vorbim de asaltul asupra justitiei si de mesajul dat pt cei din justitiei, nu vb de mine personal. NU vorbim de mine si functia mea. Despre mesajul celor care au luptat cu coruptie. Suntem criticati pt  ca ne-am facut treaba. Cine ne ataca? Inclupatii disperati.

Am avut probleme si cu altii dar nu inseamna ca toti sunt asa sau ca DNA trebuie desfiintata. Da, am luat masuri si inainte. Dar nu pot fi mereu prezenta, acasa cand vorbeste cu denuntatorii, nu pot, este imposibil. Da, am luat masuri dupa incident. De fiecare data cand un procuror a incalcat legea am luat masuri. Ne dorim ca astfel de situatii sa nu se intample.

Este pacat de munca noastra din ultimii 4 ani. In DNAmecanismul de curatire functioneaza. Nu vrem printre noi oameni care incalca legea. S-a muncit in acesti 4 ani, eu vorbesc de mandatul meu. Oamenii astia au muncit si nu este normal ca un om sa distruga munca tuturor. Da, am luat masuri si le vom lua” a declarat Laura Kovesi la conferinta de la sediul DNA cu ochii în lacrimi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-14Parerea ta...

HODOROANCA HOREA
15 Feb 2018

minciuna la aceasta plagiatoare este "modus vivendi"SI IN GENERAL LA CAM 90 % din sefii justitiei
FRATELE OSOS
15 Feb 2018

Cam la fel plang si krokodilii cand se pregatesc de halit vreo prada grasa ... jalnica prestatia acestei agabartice persoane, aparute din gradinita otravita a beseanului suprem, plina de asemenea exemplare nefaste !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine