2019-08-23 08:47

Kovesi, despre Ghiţă: Nu comentez declaraţile unui fugar

 |  14:57
Kovesi, despre Ghiţă: Nu comentez declaraţile unui fugar

Procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, n-a vrut să comenteze declaraţiile lui Sebastian Ghiţă din ultimul timp, privind unele întâlniri cu aceasta, afirmând că "nu doreşte să intre într-un dialog cu un inculpat fugar".

“Sper să va reamintiţi încă din aprilie când de la tribuna Parlamentului a acuzat DNA şi a făcut afirmaţii denigratoare şi tendenţioase. Nu comentez declaraţiile unui infractor fugar. În ceea ce priveşte atacurile care sunt în ultima perioada cu privire la sistemul de justiţie aş avea mai multe comentarii. Sunt atacuri făcute de inculpaţi care sunt cercetaţi în dosarele DNA. Acesta atacuri sunt făcute datorită faptului ca DNA şi-a permis să deranjeze inculpaţii”, a spus Kovesi, care a vorbit şi despre dosarul “fugarului” Sebastian Ghiţă: „În acest dosar noi am dispus măsura controlului judiciar şi obligaţia de a nu părăsi ţara, măsura unui filaj către poliţia Română. Noi ne-am luat măsuri de precauţie”.

A sesizat CSM cu privire la afirmațiile lui Ghiţă la adresa ei

Procurorul-șef al DNA a anunțat că a sesizat Consiliul Superior al Magistraturii cu privire la afirmațiile lui Ghiţă la adresa ei lansate în spațiul public în luna decembrie și la începutul lui ianuarie: “Am observat în ultima perioadă că deşi am făcut mai multe demersuri instituţionale, aceste atacuri au continuat. La sfărşitul anului trecut am făcut sesizari la CSM cu privire la acee afirmaţiile tendenţioase. Am sesizat CNA cu privire la 12 emisiuni. Începand de astăzi (n.r - luni) am reluat dialogul instituţional cu CSM. Răspunsul meu la aceste afirmaţii îl veti gasi in acea sesizare pe care il voi face public in momentul in care voi veni la birou”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-09Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
09 Ian 2017

GHITZA A FOST INFORMAT "FUGI BA CA VOR SA TE PARLEASCA DE IGNAT"....SI A FUGIT SA-SI SALVEZE SORICIUL SI FLEICILE PENTRU ALTA DATA.......ROMANIA TARA UNDE ZBOARA TOTI PORCII ACOPERITI...SI OMAR HAISSAM,NECOLAICIUC....SI GHITZA...........DUPA 27DE ANI DE MAFIE BOLSEVICA O SA FIE PESTE NOAPTE JUSTITIE..........HA HA HA..CE GLUMA BUNA.......MICROSOFT SI EADS....O SA FIE CONFISCATI BANII DIN FRAUDE LA PASTELE CAILOR
HAZNAUA URBEI
09 Ian 2017

UMERI CRACI CU GIGOLO GHITA . CICA ERAI PE LA PISCINA ????????????
ANTONIU CEZAR
10 Ian 2017

Normal si legal ar fi sa raspunzi,in fata noastra, a tuturor,pentru acuzatiile, foarte grave, pe care le minimalizezi si eviti!... Poporul, pe spinarea caruia,voi, toti ,procurorii faceti averi colosale, are dreptul sa stie!
ANONYMOUS
10 Ian 2017

O fi el fugar,dar un pur de adevar exista in toata aceasta tarasenie.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray