2020-06-01 09:13

Kovesi nu RENUNȚĂ: ”Mă LUPT până în ultima secundă!”

 |  16:02
Kovesi nu RENUNȚĂ: ”Mă LUPT până în ultima secundă!”

Kovesi nu renunta la luptă pentru funcția de procuror șef european. Ca procuror, Laura Codruţa Kovesi a anchetat oameni politici de la vârf, afacerişti puternici şi judecători corupţi. Ea nu va fi stingherită de câteva jocuri politice de la Bruxelles, relatează Politico după un interviu cu Laura Codruţa Kovesi.

Kovesi, fosta şefă a anticorupţiei din România este una dintre cei doi candidaţi rămaşi în cursa pentru a deveni primul procuror-şef al Uniunii Europene, funcţie care are rolul de a investiga infracţiuni legate de bugetul european cum ar fi frauda, corupţia şi spălarea de bani.

În interviul pentru Politico, însă, Kovesi a spus foarte clar că intenţionează să continue lupta. Întrebată dacă s-a gândit să se retragă din cursă, Kovesi a spus „Sub nicio formă”. „Atâta vreme cât procedura nu este finalizată, încă am o şansă de a obţine această funcţie şi mă lupt pentru această şansă, până în ultima secundă”.

Kovesi a fost revocată din funcţia de procuror-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie anul trecut. Politicienii din opoziţie şi activiştii anti-corupţie spun că PSD-ul aflat la guvernare a forţat plecarea lui Kovesi pentru că reuşise să obţină un lung şir de condamnări împotriva politicienilor de la vârful politicii româneşti.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-11Parerea ta...

MIKIM
11 Iun 2019

Si dai si lupta, si ia-te la tranta!
ANONYMOUS
11 Iun 2019

Du-te inavartindu-te ca titirezul ca destule familii ai distrus in Romania cu ingamfarea si prostia ta din cap.Binenteles familii care pana la urma s-a dovedit in instanta ca au fost nevinovate si care au fost achitate.
CONSTANTIN
16 Iun 2019

Viermele corupției din această țară a fost doar puțin lovit, dar nu ucis. PSD-ul mai are încă putere.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine