2019-07-19 15:18

Kovesi s-a ales cu o PLÂNGERE PENALĂ. Cine acuză anchete abuzive

 |  16:49
Kovesi s-a ales cu o PLÂNGERE PENALĂ. Cine acuză anchete abuzive

Fosta șefă a procurorilor antimafia, Alina Bica, judecată pentru luare de mită, se plânge că a fost anchetată abuziv.

Fosta șefă a DIICOT se află în Costa Rica, unde este și Elena Udrea, condamnată definitiv la 6 ani de închisoare.

În plângerea pe care Alina Bica intenționează să o depună la Parchetul General, prin fax, aceasta o acuză șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, de represiune nedreaptă, ca urmare a unei declarații făcute de omul de afaceri Horia Simu într-unul din dosarele în care este judecată Alina Bica, la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Horia Simu spunea în fața magistraților că ar fi fost presat să declare împotriva șefei DIICOT, pentru a scăpa de arest preventiv, în 2015.

Ca urmare a acelei declarații, Alina Bica a decis să facă plângere penală atât pe numele Laurei Codruța Kovesi, cât și pe numele unui procuror șef de secție din cadrul DNA, a explicat avocatul Alinei Bica.

Este de așteptat ca această plângere să fie înregistrată, să primească un număr de dosar, să se înceapă ancheta cu privire la faptele sesizate și să se facă verificări, eventual audieri, pentru a vedea dacă cele reclamate de Alina Bica se confirmă sau nu.

Destul de greu va cântări și sentința în acest dosar care se apropie de final. Alina Bica a fost condamnată la 3 ani și 6 luni de închisoare în primă instanță, pentru că ar fi primit bani de la Horia Simu pentru a închide un dosar penal aflat la DIICOT.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-11Parerea ta...

LEVST.
11 Iun 2018

Imensul circ numit Romania, cauta sa se internationalizeze, banditi care au furat milioane, depun plangeri din locatii exotice, unde cheltuiesc din greu din banii furati...Legea ar trebui sa fie expresa si clara, orice plangere trebuie depusa de penitent in persoana, cu exceptii cand poate dovedi ca are motive f. legale sa nu fie prezenta...Ori, toate motivele acestei bica sunt , total ilegale si chiar ridicole si batjocuritoare la adresa oricarei justitii, din orice tara...
ANONIM
11 Iun 2018

Si palmierul STERP ce zice de plagiatoare ???? OARE SI EA ESTE PENALA ACUM ????
LEVST.
11 Iun 2018

Tender, marturii la Inalta Curte: SOV mi-a cerut 4 milioane de dolari sa ma scape de dosar. I-am luat Alinei Bica un ceas de 5.000 de euro(...)/// 2-DNA cere 10 ani de inchisoare pentru Bica UPDATE Inalta Curte va da sentinta definitiva pe 26 iunie (...) ___-------____Procurorii trebuie sa ceara maxim in asemenea cazuri, insa judecatorii trebuie sa aiba mecanismul legal prin care pot face un adaos de pedeapsa, chiar dublat, desigur pentru cazuri de acest gen, cand inalti functionari publici, sunt dovediti a fi adevarati gangsteri si -in plus- defaimatori ai statului, fara nici macar un singur motiv intemeiat, doar incercari disperate de a-si scapa pielea...
ILIE DLS
11 Iun 2018

Panem et circenses , Juvenal. Nimic nou sub soare. Nu comuniștii au inventat zicala. Dar spre deosebire de Roma antică , care oferea pe lîngă circ , și pîine , plebei, ăștia de azi au uitat de pîine.
COADA DRACULUI
11 Iun 2018

STIU MULTE UNA DE ALTA DAR SI COADA LUI CIOCANITOAREA UDREA . . BATALIA AMAZOANELOR PE BANI STATULUI DISTRUS
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray