2020-05-28 23:46

”La loc comanda” la IPJ Timiș: polițistul care a fost dat afară după ce și-a acuzat șefii că impun plan de amenzi a fost reîncadrat în funcție

 |  16:46
”La loc comanda” la IPJ Timiș: polițistul care a fost dat afară după ce și-a acuzat șefii că impun plan de amenzi a fost reîncadrat în funcție

Polițistul demis de conducerea IPJ Timiș prin aplicarea unor sancțiuni revine la muncă. Acesta a contestat măsura demiterii sale la IGPR, care a dispus anularea sancțiunilor care au făcut posibilă eliberarea sa din funcție.

Valer Kovacs i-a scris premierului Ludovic Orban să îi spună că în stare de urgență, în care amenzile se ridicau și la 20.000 de lei, oamenii legii din Timiș aveau normă la amenzi. De acolo și până la sancțiuni care au dus la demiterea sa au mai fost doar câțiva pași.

Joi, Centrul de Informare și Relații Publice din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române a emis un comunicat de presă oficial, în care precizează:

”La data de 21 mai 2020, în temeiul art. 7 alin. (1) din Legea nr. 554/2004 a contenciosului administrativ, cu modificările și completările ulterioare, în urma analizei plângerii prealabile realizate la nivelul Inspectoratului General al Poliției Române, a fost dispusă revocarea dispozițiilor șefului Inspectoratului de Poliție Județean Timiș din 12 și 13 mai 2020, care au stat la baza încetării a raporturilor de serviciu în cazul unui agent de poliție, urmând ca Inspectoratul de Poliție Județean Timiș să dispună măsuri potrivit competențelor”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-21



Parerea ta...

MUNCA SI țIGăNIA
21 Mai 2020

Ticăloșenia semianalfabetului pus ca șef planul amenzilor trebuie sa fie îndeplinit cu orice preț. Munca țigănească mereu pus pe furt.
Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE


Autocar



Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine