2020-04-09 22:58

”La loc comanda”: poștașii vor livra pensiile și alocațiile, dotați cu echipament de protecție

 |  20:14
”La loc comanda”: poștașii vor livra pensiile și alocațiile, dotați cu echipament de protecție

După ce în presă a apărut circulara prin care se interzicea poștaților să livreze pensiile și alocațiile românilor suspecți de coronavirus, aflați în izolare, directorul Poștei Române anunță că s-a răzgândit.

Horia Grigorescu a anunțat, în direct la Realitatea Plus, că poștașii vor livra până la urmă pensiile și alocațiile suspecților de coronavirus. Aceștia vor fi dotați cu măști, ochelari și mănuși de protecție.

După ce același Horia Grigorescu emitea circulara în care se stipula clar că, de joi, se suspendă livrarea pensiilor și alocațiilor către persoanele care se află în carantină sau în izolare la domiciliu, reprezentanții pensionarilor au reacționat rapid:

"Este o chestiune foarte gravă. Unii din pensionari au mare nevoie de bani chiar în această perioadă pentru că ei trebuie să se aprovizioneze", a declarat, într-o intervenție la Realitatea PLUS, preşedintele Federaţiei Naţionale a Pensionarilor "Unirea", Dumitru Cojanu. 

Ulterior, directorul Poștei Române, Horia Grigorescu, a dat asigurări ca banii vor fi livrați la timp, iar poștașii vor fi dotați cu echipamente de protecție.

"Am stabilit modul de lucru punctual în care vom aborda situația. Cu privire la beneficiarii de prestații sociale, urmează să se instaureze procedura. În caz de izolare la domiciliu, poștașii vor fi dotați cu măști, ochelari și mănuși", a declarat, într-o intervenție la Realitatea PLUS, Horia Grigorescu, directorul Poștei Române. 

"Până în acest moment, nu a fost perturbată activitatea de distribuire a prestațiilor sociale", a mai spus acesta. 

Peste 11.000 de români sunt izolați la domiciliu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine