2019-10-15 00:36

La un pas de TRAGEDIE. Un URS a intrat în miezul nopții într-un Centru pentru Protecția Copilului

 |  15:48
La un pas de TRAGEDIE. Un URS a intrat în miezul nopții într-un Centru pentru Protecția Copilului

În staţiunea Băile Tuşnad, urșii își fac de cap. Nu mult a lipsit ca o întîmplare în care a fost implicat un urs să se termine cu o tragedie. Mai exact, animalul sălbatic de câteva zeci de kilograme a reușit să intre în Centrul pentru Protecția Copilului din localitate, atunci când, noapte fiind, erau cazați circa 50 de minori.

Incidentul a avut joi noapte, când toată lumea din centru era în lumea viselor. Ursul a trecut de gardul electric, a intrat în curte, a urcat pe scări, a spart uşa unei încăperi şi o ladă frigorifică, de unde s-a înfruptat cu îngheţată şi legume congelate, scrie tvr.ro. Animalul a fugit abia după ce au intervenit jandarmii.

De frică, localnicii cer ajutor disperat autorităților să ia măsuri urgente. Pe de altă parte, vânătorii susțin că relocarea nu e o soluție. Animalele sălbatice s-au obișnuit să își caute de mâncare în localități, iar în pădure, nu au teren suficient.

În Harghita trăiesc aproximativ 1500 de urşi, reprezentând un sfert din totalul populației țara. În ultimii doi ani, în județ, 33 de persoane au fost rănite de urşi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-03Parerea ta...

ANONIM
03 Aug 2018

AVEM CEI MAI MULTI URSI SI MISTRETI DIN EUROPA LA CE NE MAI TREBUIE DACA NU MAI AVEM PADURI? URSII SA OMOARE OAMENI IAR MISTRETII SA IMPRASTIE TOT FELUL DE BOLI AUTORITATILE AR TREBUI SA FACA CEVA PENTRU CA S-A AJUNS DEJA PREA DEPARTE
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray