2020-07-03 17:00

La 72 de ani, Adriana Iliescu vorbeşte despre posibilitatea de a avea încă un copil

 |  20:42
La 72 de ani, Adriana Iliescu vorbeşte despre posibilitatea de a avea încă un copil

Adriana Iliescu,românca deţinătoare în 2005 a titlului de cea mai vârstnică mamă din lume, acumîn vârstă de 72 de ani, vorbeşte, într-un interviu acordat jurnaliştilor de laDaily Mail, despre ideea de a avea încă un copil, încurajată fiind de testelela care este supusă în prezent o britanică.

Într-un reportajpublicat de cotidianul britanic Daily Mail, Adriana Iliescu este prezentată caarătând mai degrabă ca străbunica fetiţei ei Eliza, acum în vârstă de 5 ani.Adriana Iliescu, prezentată ca fiind "scriitor şi lector universitarpart-time", este descrisă ca fiind o femeie "plină de riduri" şicu părul vopsit negru. Autorul materialului susţine că Iliescu "admitecă-şi arată fiecare an de vârstă, poate chiar mai mult".

"Încerc sănu mă uit în oglindă, pentru că nu-mi place. Oglinzile nu sunt prietenoase cufemeile. Dacă însă ne referim la energie, mă simt ca o femeie tânără, ca ofemeie de 27 de ani, iar când sunt obosită mă simt ca una de 37. Sunt maisănătoasă decât multe femei care n-au nici jumătate din anii mei", susţineAdriana Iliescu în declaraţia dată celor de la Daily Mail. Adriana Iliescu îicritică pe cei care se cred simpatici atunci când o alintă "bunica",spunând că nu şi-a dorit-o pe Eliza pentru a părea mai tânără, ci pentru căniciodată nu-şi "simte" adevărata vârstă, motiv pentru autorultextului să se întrebe dacă acesta este motivul pentru care femeia îşisfidează criticii şi vorbeşte despre posibilitatea de a avea încă un copil."Medical, este posibil. Înţeleg că se fac nişte teste pentru o britanicăde 70 de ani, aşa că ar fi posibil. Mă simt bine, sunt sănătoasă şi cred că arfi posibil să mai am un copil în viitor, însă nu mă grăbesc, pentrumoment", spune Iliescu, citată de Daily Mail.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638948-12-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz