2019-08-18 14:15

La câteva luni după ce şi-a pierdut fiica în Bulgaria, o avocată din Piteşti a dispărut de patru zile

 |  20:21
La câteva luni după ce şi-a pierdut fiica în Bulgaria, o avocată din Piteşti a dispărut de patru zile

O avocată din Piteşti este căutată depoliţişti după ce a dispărut de acasă de vineri. Ea era mama unei studente carea murit, la începutul acestui an, într-un accident de circulaţie care a avutloc în Bulgaria şi în urma căruia cinci persoane şi-au pierdut viaţa.

De sâmbătă, toţi ofiţerii ServiciuluiUrmăriri din cadrul IPJ Argeş încearcă să dea de urma unei avocate din Piteşticare a dispărut. În acea zi, soţul ei, Iulian Spirescu, s-a prezentat în jurulorei 16.20, la Secţia 1 Poliţie unde asesizat faptul că, în dimineaţa de 22 octombrie, soţia sa, Spirescu Cristina,de 43 de ani din Piteşti, a plecat la serviciu şi nu s-a mai întors ladomiciliu. Poliţiştii au demarat imediat cercetările şi au constatat faptul căîn ziua de 22 octombrie, în jurul orei 11.00, avocata a fost văzută laJudecătoria Piteşti.

În paralel, poliţiştii şi soţul acesteiaau încercat să dea de urma ei. "Am aflat că s-a întâlnit în ultima zi cânda fost văzută cu un client căruia i-a spus că ea se va interna, iar din acelmoment nu se vor mai vedea, de cazuri urmând să se ocupe cumnatul său, careeste tot avocat. Am participat cu poliţia la căutări, am căutat-o prin toatespitalele, peste tot, dar, deocamdată, nu am dat de ea. Ea mi-a spus că făcuseun control şi că doctorii i-au descoperit o problemă la inimă", a spussoţul femeii. Avocata, la momentul dispariţiei nu avea asupra sa telefonulmobil şi actele de identitate.

Semnalmente: înălţime: 1,67 m, 48-50kg, constituţie slabă, păr şaten tuns mediu, faţă ovală, ochi căprui. Lamomentul dispariţiei era îmbrăcată cu o fustă de culoare neagră, o bluză deculoare neagră, un pardesiu de culoare gri închis şi purta o geantă de umărToţi cei care pot da detalii cu privire la persoana în cauză sunt rugaţi să seadreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze la numărul unicpentru apeluri de urgenţă 112, se arată într-un comunicat emis de Inspectoratulde Poliţie al Judeţului Argeş.

Şi-apierdut fiica într-un cumplit accident

Fiica sa, Monica Spirescu, studentă înanul I la Facultatea de Ştiinţe Politice din cadrul Şcolii Naţionale de StudiiPolitice şi Administrative, a pleca în februarie la schi, în Bulgaria, împreunăcu alţi patru amici. Alături de ea, în maşină se mai aflau: Ilias Marin Lazăr(38 de ani, Suceava), Andrei Pîrciog (26 de ani, din Tulcea), iubita acestuia,Ana Papuc (22 de ani, tot din Tulcea) şi un tânăr de 26 de ani, din Constanţa,Ionuţ Găzdaru. Piteşteanca i-a dat un mesaj mamei sale, vineri dimineaţă, spunându-ică este bine şi că mai are de parcurs doar vreo 10 km până în staţiunea unde voiausă ajungă, fiind pasionaţi de schi. Din cei 10 km, n-au mai apucat să parcurgăprea mulţi, deoarece, la doar câteva minute distanţă de la sms-ul trimis deMonica mamei, s-a întâmplat nenorocirea. Din datele furnizate de oficialităţiledin Bulgaria, se pare că şoferul Loganului a pierdut controlul asupra direcţieide deplasare, din cauza ceţii dense, a drumului cu serpentine şi a gheţiiexistente pe asfalt. Cert este că Loganul a intrat pe contrasens într-o curbă şia ajuns sub roţile unui TIR. Impactul a fost atât de puternic, încât maşina afost zdrobită, iar cei cinci au murit pe loc. Cu greu au putut fi identificaţi,deoarece erau desfiguraţi, autorităţile din Bulgaria stabilind cine suntvictimele doar după actele găsite. Cristina Spirescu a fost răvăşită de durere.“Era un copil prea bun, prea cuminte, preageneros. D-aia Dumnezeu a luat-o la el pe Monica”, rostea la căpătâiul fetei,mama sa, Cristina Spirescu, în ziua în care şi-a dus copilul la groapă. Autrecut, de atunci, opt luni de chin şi frământări pentru părinţii fetei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638946-03-01

Mai multe imagini:
La câteva luni după ce şi-a pierdut fiica în Bulgaria, o avocată din Piteşti a dispărut de patru zile
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray