2019-10-20 03:46

Lanţ uman la Universitatea "Cuza" din Iaşi pentru DEMITEREA lui Tudorel Toader

 |  19:32
Lanţ uman la Universitatea "Cuza" din Iaşi pentru DEMITEREA lui Tudorel Toader

Mai mulţi ieşeni s-au adunat sâmbătă în Copou pentru a forma un lanţ uman în jurul Universităţii “Alexandru Ioan Cuza”, cerând demisia ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, rector suspendat al instituţiei de învăţământ

Sâmbătă după-amiază, în preajma universităţii au fost aproximativ 100 de protestatari, care au format un "lanţ uman".

"Nu vrem să fim o naţie de hoţi!", "Demisia!" şi "Tudorel, nu eşti ieşean! Marş la Dragnea-n Teleorman!", au scandat protestatarii.

Aceştia au mai strigat: "DNA să vină să vă ia!" şi "Kovesi, nu ceda! Noi suntem de partea ta!", scrie Mediafax.

"Un ministru care apără interesele corupţilor, care este susţinut de o alianţă al cărei unic scop este slăbirea independenţei justiţiei şi care nu are nicio problemă că în fruntea ţării se află un condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare şi o persoană trimisă în judecată pentru mărturie mincinoasă, un înalt demnitar care este dispus să accepte orice „comandă” pentru a-şi păstra funcţia, care încropeşte un raport oficial pe baza unor informaţii nedovedite, rostogolite de persoane aflate în faza de cercetare, nu are ce căuta în fruntea Ministerului Justiţiei! În plus, Tudorel Toader, în calitatea sa de Rector al celei mai vechi universităţi din ţară, reprezintă o sfidare la adresa mediului academic din oraş şi din ţară", au precizat organizatorii pe Facebook.

Printre cei care au chemat ieşenii la protestul de sâmbătă este şi deputatul USR Iaşi Cosette Chichirău.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-24Parerea ta...

APOLITIC
25 Mar 2018

Toata Romania ar trebui sa protesteze inpotriva acestui slugoi nesimtit al mafiei psd-alde -udmr.Acest individ este un sustinator inversunat al puscariasului din TeleMorman (de prosti ). tudorel sluga hotilor si a coruptilor. Huuuuuuu..! ..javra ordinara!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray