2019-10-15 04:47

Laura Codruța KOVESI își conduce tatăl pe ultimul drum

 |  13:34
Laura Codruța KOVESI își conduce tatăl pe ultimul drum

Procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, trece prin momente grele. Sfâșiată de durere, Kovesi își conduce tatăl, fostul procuror, Ioan Lascu, pe ultimul drum.

Ceremonia de înmormântare are loc la o capelă din Mediaș, acolo unde trăia tatăl lui Kovesi. Alături de procurorul șef al DNA se află procurorul general al României, Augustin Lazăr, dar și alți colegi din sistemul judiciar.

Procurorul Ioan Lascu, tatăl procurorului şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, s-a stins din viaţă, joi, la un spital din Târgu Mureş unde era internat de mai multe zile. Lascu a condus timp de treizeci de ani Parchetul de pe lângă Judecătoria Mediaş, iar între 1980 şi 2010 a fost prim-procuror.

Procurorul Ioan Lascu era internat într-un spital din Târgu Mureş de mai multe zile, iar în cursul zilei de joi a decedat.

Acesta avea 70 de ani, iar apropiaţii spun că era bolnav de câţiva ani de zile, potrivit stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-30Parerea ta...

NELU STIUCA
30 Dec 2017

Dumnezeu sa-l ierte pentru toate pacatele facute cu voie si cele fara de voie. A sfarsit ca orice muritor de rand la varsta 70 de ani. CU ACEASTA OCAZIE MULTI MURITORI DE RAND AU PRILEJUL SA FILOZOFEZE SAU SA REFLECTEZE ATAT ASUPRA EXISTENTEI UMANE CAT SI A SFARSITULUI propriu. DUMNEZEU sa aiba in grija POPORUL ROMAN depretutindeni..
ANONIM
30 Dec 2017

Si nu rămâne si ea acolo.??? Împreună cu taica lazăr...ca este odihna si liniste !!!.... si sa fie lângă idolul lor ...
ANONIM
30 Dec 2017

Pentru păcatele făcute cu voie ...Corect si normal ar fi fost sa plateasca cat a fost in viata ....de ce sa fie iertat...poate plăteste într-un cazan cu smoală!!! Dar cat a fost in viață s.a aplicat zicala ...corb la corb nu își scoate ochii
ANONIM
30 Dec 2017

Nici in biserica nu l.au băgat???ASA PACATE MULTE A FACUT ???9
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray