2020-08-06 03:43

Laura Codruța Kovesi, PRIMA DECIZIE ca procuror-șef european. Ce le cere procurorilor și judecătorilor cu care a lucrat

 |  20:08
Laura Codruța Kovesi, PRIMA DECIZIE ca procuror-șef european. Ce le cere procurorilor și judecătorilor cu care a lucrat

Laura Codruța Kovesi este la un pas de a ajunge procuror-șef european! Ea a primit și votul Consiliului UE, iar până la numirea în funcție mai este doar un pas. Însă, deși nu a ajuns să conducă Parchetul European, Kovesi le dă ordine foștilor colegi din România. Ea le cere procurorilor și judecătorilor cu care a lucrat ”să continue ce s-a început”.

”Sper ca acest vot să schimbe un pic situația în sistemul de justiție și colegii mei să fie mult mai mobilizați și determinați să continue ce s-a început. Cel puțin când am condus eu DNA rezultate sunt clare și vorbesc singure.”, a spus, joi seara, la Digi 24, Kovesi, citata de stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-19Parerea ta...

ANONYMOUS
20 Sep 2019

Adica sa continue cu abuzurile si expunerea catuselor la vedere ?Huoooooooooooooooooooooo
VLAD TEPES
20 Sep 2019

MARS MA, NU A FOST NICI UN ABUZ, TOȚI ATI FURAT, DE UNDE AVEȚI ACELE AVERI INCOMENSURABILE, DIN SALARIUL DE BUGETAR? ABIA AȘTEPT SA SE IMPLEMENTEZE ȘI ÎN ROMÂNIA LEGEA APROBATA ÎN PARLAMENTUL EUROPEAN CU CONFISCAREA EXTINSA A AVERILOR! HA HA HA
CONSTANTIN
22 Sep 2019

Dusmani declarati ori nu a doamnei Kovesi, sunt cei care au barzaunul pe caciula si turbeaza la gandul ca lantul zangane si se tot scurteaza !!!Principala tinta sa fie coruptia sub orice forma!!Sa se faca dreptate si lumina!!Sa fie confiscat fiecare banut obtinut din coruptie!!
VIOREL
23 Sep 2019

Banii ce trebuiau sa intre la educatie sanatate si autostrazi au disparut ! Cei ce i-au furat si-au aranjat "ploile" punand la timona justitiei un gunoi ",Tudorel om de nimic" si trebuie sa recunoastem ca in mare parte au distrus ce si-au propus...au reusit sa o scoata pe Coduta Keovesi de la DNA si jubileaza pentru ca,zic ei ,procurorii sunt fricosi ! Mi-asi dori un nou "Codruta" sa scapam de corupti,sa se refaca protocoale,sa se asculte telefoane numai sa nu fim furati mereu !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz