2019-10-19 20:32

Laura Codruţa Kovesi, REACŢIE DURĂ: Protocolul cu SRI a fost aplicat şi sub conducerea lui Daniel Morar

 |  09:28
Laura Codruţa Kovesi, REACŢIE DURĂ: Protocolul cu SRI a fost aplicat şi sub conducerea lui Daniel Morar

Laura Codruța Kovesi, procurorul șef al DNA, a declarat că protocolul de cooperate a DNA cu SRI s-a aplicat și atunci când Daniel Morar a condus DNA.

"Cu aprobarea dlui Morar, protocolul a fost multiplicat și toti procurorii din subordine au primit copii. Exista dovezi scrise că acest protocol s-a aplicat, iar Daniel Morar, în calitate de procuror general, nu a denunțat niciodată acest protocol, ca fiind ilegal", a declarat Laura Codruţa Kovesi, la Europa FM.

Procurorul șef al DNA a explicat că, atunci când a fost întocmit protocolul cu SRI, s-a constituit un grup de lucru, din care au făcut parte procurori din mai multe structuri.

Citeşte şi: Traian Băsescu: În timpul lui Kovesi, DNA a fost pusă sub controlul SRI. Morar stătea cu Codul de Procedură Penală în mână

"A fost, inițial, întocmit un proiect de protocol, s-au făcut observații și modificări pe marginea lui. Apoi, cu aprobarea lui Daniel Morar, acest protocol a fost multiplicat și mii de magistrați l-au aplicat ani de zile. Nimeni, nici Daniel Morar, nu a denunțat că ar fi fost ceva ilegal în acest protocol", a mai spus Kovesi.

Laura Codruţa Kovesi a adăugat că și alte instituții au protocoale cu SRI.

Șefa DNA a susținut că nu i-a trimis protocolul lui Traian Băsescu.

Daniel Morar, fost procuror şef al DNA, a declarat, pentru blogul jurnalistei Sorina Matei, că imediat după ce i s-a adus la cunoştinţă protocolul SRI-PÎCCJ a anunţat-o pe Laura Codruţa Kovesi, procuror general la acea vreme, că nu îl va respecta, unele dintre dispoziţii încălcând legea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-03Parerea ta...

ANONIM
03 Apr 2018

ASA JIGODIILOR ARUNCATI KAKATUL UNUL PE ALTUL TOTI SUNTETI NISTE NEMERNICI DAR TU LE DAI CLASA COADA DE TOPOR CE ESTI, O INCOMPETENTA
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
03 Apr 2018

pe timpul lui Daniel Morar toata MAFIA Udrea si Cocos aveau protectie de la conducerea anti-coruptiei..jefuiau cu ordine si protectie de la presedintele QIOMBETE TERORISTUL LUI VIKTOR BOUT cu STATUL ISLAMIC din DUBAI....PLATEAU ARMELE PENTRU TERORISMUL INTERNATIONAL CU GEAMANTANELE CAsh plimbate de udrea
@ANONIM
03 Apr 2018

Tu anonimule garantez ca esti tot un borfas plin de dosare penale sau un creer spalat de gunoaiele de la haznaua 3 si TV ghita fugaru. Apropo.......ce detergent folosesc gadea si ciutacu cand va spala neuronii parazitilor ?
MITICA GOARNA
03 Apr 2018

Aceasta fiinta extraterestra e plina de tupeu si nesimtire.
ANONIM
05 Apr 2018

AHA , RECUNOASTE , CA ESTE CU RATA IN GURA . SA VEZI VIATA DE PE URMA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray