2019-10-18 05:20

Laura Kovesi, CERCETATĂ de Inspecția Judiciară într-un nou dosar

 |  19:02
Laura Kovesi, CERCETATĂ de Inspecția Judiciară într-un nou dosar

La numai o zi de la revenirea din concediu, fostei şefe a DNA i s-a adus la cunoştintă că este anchetată în dosarul procurorului Mariana Alexandru, consiliera şefului DIICOT. Aceasta a sesizat Inspecţia după ce a aflat ca în 2014 i s-a întocmit dosar penal, dosar care a fost clasat la începutul acestei luni, transmite Antena3.

Fostul procuror DNA Mariana Alexandru, în prezent consilierul şefului DIICOT, a avut la DNA un dosar de corupţie în urmă cu 4 ani, clasat recent, întrucât fapta nu există. 

 

Procurorul Mariana Alexandru, în anul 2014, când instrumenta dosarul Gala Bute - ea fiind cea care a infirmat soluţia iniţială dată în cauză - a plecat din DNA prin semnarea deciziei de pensionare, înainte de a fi luată o decizie privind anchetarea fostului ministru al Turismului, Elena Udrea. 

 

Procurorul ar fi plecat cu lacrimi în ochi, potrivit martorilor, iar în aceeași zi i-a fost întocmit dosarul penal. 

 

La acea dată, Laura Codruța Kovesi spune că pensionarea Marianei Alexandru a fost decizia ”personală a doamnei procuror, o decizie pur personală”.

După patru ani, în urma unui control al Inspecției Judiciare, Mariana Alexandru a aflat că a avut respectivul dosar, pentru că ar fi sustras documente dintr-un dosar. Potrivit surselor Antena 3, acum s-ar dori schimbarea ordonanței de clasare, din ”fapta nu există” în ”fapta nu este prevăzută în Codul Penal”.

Mariana Alexandru a decis să facă o plângere la Inspecția Judiciară împotriva Laurei Codruța Kovesi, Danei Tițian și a lui Marius Iacob, pentru imixtiune.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-29Parerea ta...

ANONIM
30 Aug 2018

TREBUIE cercetat si presedintele cel nebun, nazist dement!
FREACA MENTA
30 Aug 2018

PISVASER . SE SPALA SI DESPADUCHIAZA , UNUL PE ALTUL PRECUM MAIMUTELE
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray