2020-07-08 17:26

Laura Kovesi: ”Este la modă să fii anchetat de DNA”

 |  20:53
Laura Kovesi: ”Este la modă să fii anchetat de DNA”

În ultimii ani, politicienii români au fost decimaţi de sute de arestări privind cazuri de corupţie, însă aceştia încearcă acum să submineze cea mai mare campanie anticorupţie din istoria modernă a ţării est-europene, prin trivializarea investigaţiilor, acuză procurorul-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) într-un interviu pentru publicaţia Bloomberg.

”Recent, am văzut mai multe încercări de ridiculizarea a luptei anticorupţie, pentru ca aceasta să pară nesemnificativă. Şi care este problema dacă eşti anchetat de procurori? Este la modă să fii anchetat de DNA”, a declarat Laura Codruţa Kovesi.

”Este adevărat că uneori aceste atacuri sunt lansate de persoane cu poziţii extrem de înalte. Dar nici eu, nici alţi procurori, nu ne simţim deloc intimidaţi de aceste atacuri, în special pentru că se bazează pe acuzaţii false”, a susţinut procurorul-şef al DNA.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-10-14Parerea ta...

ANONIM
14 Oct 2016

AI TINUT DOSARE SI PAGUBIT TARA CU 100 MILIARDE EURO . ERAI PE LA BAIRAMURI SI CHERMEZE SI NU AVEAI TIMP DE DOSARE . DAR ERA SI JUPINUL BASESCU - PONTA SI GHITA LA CLANTA SI CONSTINTA
CROCODILUL FLAMAND
14 Oct 2016

MIE IMI ESTE FOARTE CLAR DE CE DOSARE CU MARII MAFOTI AU STAT LA SERTARE ASCUNSE>>>NU PENTRU CA D-N-A UL A VRUT ASTA>>>>DAR ERAU IMPLICATI O GRAMADA DE SEFI DIN SERVICII SRI SI SIE...CARE ERAU SUSTINUTI CU ARME SI BAGAJE DE FOSTUL PRESEDINTE>>>>>>DECI MAFIA ERA UN GEN DE CARACATITA INCEPAND DE LA PRESEDINTIE CU TENTACULE PESTE TOT>>>DACA KOVESI FACEA VREUN DOSAR O MANCAU FRIPTA ASTIA..EXACT CUM AU MAI PATIT SI ALTI PROCURORI DE EXEMPLU PANAIT.IOAN OTEL..ANGELA CIUREA.....NASTASIU...IACOBESCU...SI ASA SE DAU LA EA ACUM DAR NU LE MAI MERGE SUNT TOTI PE DRUMUL SPRE JILAVA...FOARTE BINE..LA MULTI ANI CU EXECUTARE
TRECATOR
14 Oct 2016

Dar sa bagat in pat cu hotu Ghita , care avea nevasta si mergea acasa la el . Dar si la alti cu bairamuri , nu avea timp si cum sa ii atace . Cind a vazut ca se ingroasa gluma cu furturile si distrugerea tari , a inceput putin .
ANONIM
15 Oct 2016

Chiar daca pleaca Kovesi de la DNA tandemul ponta -ghita nu scapa de puscarie la cat au furat.
CETATEAN
15 Oct 2016

BASESCU TAIA PENSI , SALARI , FISA IN CUBA CU MAFIOTUL ITALIAN , PE BANI POPORULUI . IAR ASTIA CHEFUIAU , BANCHETE , CHERMEXE , DASTRABALARE , PESTE TOT CU UDREA , BICA SI TOATE CURVELE BUCURESTIULUI . LE DA STELE , GRADE , FUNCTI DE GENERAL LA 31 ANI . NICI NU STIA SA SE STEARGA LA CUR SI ERAU PATRICIENI PE VIATA . OARE CITE MANDATE CONSECUTIVE POATE SA AIBA IN SISTEMUL CLOACA ? SAU TINUT DOSARELE CU CAMIONUL SA FURE . OARE LICURICIU CE SPUNE DE FAVORITELE , OAMENI , INFORMATORI , SPIONI , OAMENI DIN SISTEM SI PREGATITI DE EI CA SPIONI , DAR SI TRADATORI , FATA DE TARA ? OARE NU SE POATE JUDECA INALTA TRADARE FATA DE TARA ?
UN NATIONALIST ROMAN
17 Oct 2016

VOR DA O GRATIERE TOTALA SI FISCALA , CIT DE CURIND . AI DISTRUS TARA IN CELE 4 ( PATRU ) MANDATE DE PROCUROR SI ASCUNS FAPTELE DE PESTE 100 MILIARDE EURO . CIND AI FOST LA BRUXELLES AI AMINAT SI ASCUNS DOSARE DE LA CEDO , ALE CETATENILOR ROMANI CU PLINGERI LA EI . AI FACUT PREGATIRE LA EI SI SA VEDEM CE VOR ZICE ACUM DE FAPTELE SI CHERMEZELE CU INFRACTORI SI IN CASELE LOR ? ???? ACUM MA URMARESTI PE MINE PENTRU INALTA TRADARE , FATA DE TARA ??????????????
ELENA DIN TROIA
17 Oct 2016

DE LA FURTURILE LUI COCOS SI PESCARIU NU AI RECUPERAT NICI SIRETURILE DE LA PANTOFI .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz