2020-02-28 15:05

Legea junglei în Craiova. Stăpânii străzilor îşi fac dreptate cu pistolul, în Bănie

 |  19:09
Legea junglei în Craiova. Stăpânii străzilor îşi fac dreptate cu pistolul, în Bănie

Unşofer din Craiova a fost rănit, ieri, ajungând la spital, după ce a fostîmpuşcat cu un pistol cu bile de cauciuc, în timpul unei altercaţii pe care aavut-o în trafic cu un alt conducător auto. În primăvara acestui an, un bătrâncare îşi plimba nepoţica şi-a pierdut viaţa după ce a fost bătut crunt de unşofer care a considerat că traversează prea încet.

Poliţiase pare că pierde teren în faţa şmecherilor din Craiova. Şoferii olteni, aprigila mânie îşi fac singuri dreptate. Ce tu poliţie, ce tu civilizaţie!?!Dacă cineva te supără, scoţi pistolul şi bang-bang, ai rezolvat-o. Abia dupăaceea intră poliţia în acţiune. Să-l găsească pe agresor, iar procurorii să-ldea pe mâna instanţei. Ieri, în Craiova a avut loc un nou eveniment de acestgen. Un şofer care a pătruns în sensul giratoriu prea mult şi a şicanat un altconducător auto a fost împuşcat în abdomen cu un pistol cu bile de cauciucdeţinut legal. Incidentul a avut loc în zona Calea Bucureşti din Craiova, laintersecţia străzilor Horia şi Nanterre. Potrivit poliţiştilor, Florin Stania,de 28 de ani, din Craiova, ar fi pătruns în sensul giratoriu cu autoturismulDacia 1310 fără a-i acorda prioritate lui Ştefan Bogdan Cosmulescu, de 22 deani, aflat la volanul unui alt autotursim Dacia 1310. Acesta din urmă l-aocolit şi i-a aruncat câteva vorbe de ocară. Nici celălalt nu s-a lăsat maiprejos şi au început să se înjure.

Trecătorii, pasivi canişte spectatori

Dupăce amândoi şi-au terminat înjurăturile la adresa familiilor şi neamurilor, aurmat o şicanare în trafic. La un moment dat, cei doi şoferi au simţit nevoiasă îşi măsoare forţele. Întâi s-au luat la pumni. Apoi au folosit şi picioarele,lovindu-se reciproc ca într-un ring de K1. Simţindu-se depăşit de rivalul său,Ştefan Cosmulescu a scos un pistol cu bile cu care a tras spre celălalt şofer,împuşcându-l în abdomen. În tot acest timp, nimeni nu a intervenit pentru a opriconflictul. Totuşi martorii care au asistat la toată scena au sunat la dispeceratulServiciului 112, care a trimis la faţa locului o ambulanţă şi mai multeechipaje de poliţie.

Înurma incidentului, Florin Stania a fost rănit, fiind dus la Spitalul Judeţeande Urgenţă din Craiova. Conform medicilor, tânărul împuşcat prezintă o plagăsuperficială la nivelul abdomenului şi nu va rămâne internat. PoliţiştiiSecţiei 3 Craiova fac cercetări în acest caz pentru ultraj contra bunelormoravuri, fiind cercetaţi ambii şoferi. Anchetatorii spun că şoferul care atras cu pistolul avea permis port-armă, care a fost reţinută până lafinalizarea cercetărilor.

Ucis în bătaie pentrucă traversa prea încet

Înluna aprilie, un bătrân care îşi plimba nepoţica a fost luat la bătaie, în douărânduri, de un şofer care a considerat că omul traversează prea încet strada petrecerea de pietoni. În urma loviturilor primite, bătrânul a murit. Incidentula fost înregistrat de o cameră de supraveghere din zonă. În imagini se poatevedea mai întâi cum bătrânul este lovit de şoferul nervos că acesta traverseazăprea încet strada cu nepoţica lui. La scurtă vreme după acest prim incident, şoferul,identificat în persoana lui Gigi Cosmin Drăgan, s-a întors la locul cu pricinapentru a-şi recupera o brăţară care i-a căzut de la mână când i-a aplicat prima„corecţie” bătrânului. Atunci l-a lovit din nou cu bestialitate pe acesta, subochii fetiţei de 6 ani. Sub ploaia de lovituri, victima se prăbuşeste la pământ.Încearcă să se ridice. Face câţiva paşi şi apoi cade ca secerat. Fetiţa începese plângă. Cei câţiva trecători chiamă o ambulanţă. Victima a fost transportatăla spital, unde, la câteva ore, a decedat.

Agresorul,Gigi Cosmin Drăgan, a fost arestat după aproape o săptămână de la producereaincidentului pentru ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniştii publiceşi lovituri cauzatoare de moarte.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-01-24

Mai multe imagini:
Legea junglei în Craiova. Stăpânii străzilor îşi fac dreptate cu pistolul, în Bănie
zoom
Legea junglei în Craiova. Stăpânii străzilor îşi fac dreptate cu pistolul, în Bănie
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine