2019-10-15 00:28

Lia de România, suspectă în dosarul soţului ei

 |  19:15
Lia de România, suspectă în dosarul soţului ei

După Paul Lambrino a venit rândul soţiei lui, Lia a României să fie catalogată ca suspect în dosarul retrocedarilor ilegale de păduri. Deși aceasta susţine că este denunţător în acest caz, actele procurorilor o contrazic.

Lia a României a fost audiată în dosarul soțului său, care este arestat la domiciliu, tot în calitate de suspect. Remus Truică le-ar fi propus acestora să îi cedeze, prin intermediul unei firme - controlate prin mai multe offshore-uri – drepturile pe care cei doi susțineau că le-ar avea asupra averii Casei Regale a României. În schimb, Lia și Paul ar fi urmat să primească patru milioane de euro.

Lia a României este cercetată sub acuzația de fals în declarații. Dosarul se află pe rolul curții supreme, care judecă contestațiile formulate de avocatul lui Paul al României și de cel al lui Remus Truică împotriva magistraților din Brașov de prelungire a arestului la domiciliu. Paul al României și Remus Truică sunt acuzați de trafic de influență, cumpărare de influență și constituirea unui grup infracțional organizat în legătură cu retrocedarea nelegală a unei suprafețe de 17 hectare de teren în zona Băneasa, parte a fostei ferme regale Băneasa, spun cei de la Digi 24.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-13Parerea ta...

MANIX
14 Ian 2016

Ciociolina de Romania !
CONSTANTIN
01 Oct 2019

Nu inteleg ,ce ii da dreptul sa si zica de Romania?? Asa oricine isi poate declara un asemenea nume!!Iar sotul ei Paul bastardul,face puscarie acasa!!!,in conditii nasoale,fara pauze,spala si vase si podele!!!!!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray