2019-12-06 05:16

Lia Olguţa Vasilescu, despre dosarul său: Sunt trei denunţători, toţi cu dosare penale

 |  12:14
Lia Olguţa Vasilescu, despre dosarul său: Sunt trei denunţători, toţi cu dosare penale

Lia Olguța Vasilescu a venit miercuri, la Curtea de Apel Bucureşti, unde magistraţii urmează să stabilească dacă aceasta va fi cercetată în libertate în dosarul de corupţie. Primarul Craiovei a declarat că denunţătorii săi au dosare penale, unul dintre ei încercând chiar să o agreseze.

”Nu înțeleg foarte bine cine e mituitorul și cine e mituitul. Înțeleg că eu sunt mituitul pentru că am făcut capital electoral văruind blocurile. În România se arestează că primarii văruiesc blocurile din sponsorizări, nici măcar din bani publici. Nu s-a reținut în sarcina mea absolut nimic de bani, nici procurorul nu a vorbit de această chestiune”, a precizat Lia Olguța Vasilescu, la Curtea de Apel București, transmite b1.ro.

Primarul Craiovei a mai spus că „sunt trei denunțători, toți trei cu dosare penale”.

„Doi dintre ei au venit să-mi ceară niște lucruri ilegale, unul a fost scos cu Poliția Locală din Primăria Muncipiului Craiova pentru că a încercat să mă agreseze fizic. Alți trei denunțători nu spun că m-au auzit cerând bani pentru campania electorală, ci că i-au auzit pe ei vorbind despre acest lucru. Unul a cerut un contract de lucrări și i-am zis că nu voi accepta să vorbesc despre licitații. De altfel, avem și proceduri clare pe care le voi prezenta în fața instanței. Eu de trei ani jumate nu mă întâlnesc singură cu oameni de afaceri. Mereu sunt minim doi funcționari din primărie, procedură instituită de mine tocmai că mă gândeam că cineva m-ar putea pune într-o astfel de situație la un moment dat”, a explicat Lia Olguţa Vasilescu.

„Celălalt a venit cu o autorizație de construcție de bloc de nouă etaje. Am fost personal la fața locului. El între patru blocuri cu nouă etaje venea să mai planteze unul cu nouă etaje la distanță de nici 20 de metri. I-am zis că, decât să îngrop de vii câteva sute de familii, mai bine-mi taie o mână. Atunci a sărit la mine să mă bată și a fost chemată Poliția Locală”, a completat primarul Craiovei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-04-06Parerea ta...

AșA, șI?!
06 Apr 2016

Dacă cei trei au la activ dosare penale, musai mint sau nu spun adevărul? De când, și de unde până unde nu pot fi luate în seamă declarațiile lor? De când erai în PRM erai cu gura mare împrăștiind ca un politician-traseist acid sulfuric pe foștii camarzi de partid....
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray