2020-07-11 02:08

Lia Olguța Vasilescu îl AMENINȚĂ pe Iohannis: ”Dacă amână decizia, va exista temei de SUSPENDARE”

 |  22:57
Lia Olguța Vasilescu îl AMENINȚĂ pe Iohannis: ”Dacă amână decizia, va exista temei de SUSPENDARE”

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu a declarat, marți seara, la TVR, că PSD nu a luat o decizie privind suspendarea președintelui Klaus Iohannis pentru că se așteaptă încă anunțul acestuia. Dar nu se va aștepta foarte mult.

”O sa luam o decizie, asteptam sa mai cugete Iohannis, vad ca cugeta greu, asteptam un timp rezonabil, presedintele se poate suspenda daca incalca Constitutia, dar nu e luata acum decizia.

Acum nu exista motiv de suspendare, dar, daca termenul se amana, atunci cu siguranta, va exista temei de suspendare” a declarat Olguța Vasilescu la TVR.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-12Parerea ta...

ANONIM
12 Iun 2018

Vai de mine ,cum sa suspend pe kodruta Se duce dracului tot si fac si puscarie NICIODATA NU O VOI SUSPENDA PE CUVANTUL mau
ANONIM
13 Iun 2018

Remarcați totuși că în mod constituțional președintele doar veghează la respectarea Constituție, alții având alte atribuții constituționale ?
ANONIM
13 Iun 2018

ARTICOLUL 80 "(1) Preşedintele României reprezintă statul român şi este garantul independenţei naţionale, al unităţii şi al integrităţii teritoriale a ţării. (2) Preşedintele României veghează la respectarea Constituţiei şi la buna funcţionare a autorităţilor publice. În acest scop, Preşedintele exercită funcţia de mediere între puterile statului, precum şi între stat şi societate." Deci, președintele nu are rolul de a interveni ci doar pe acela de mediator între instituțiile statului care au atribuții constituționale, așa cum se precizează în articolul 80, alineat 2 ,din Constituție?
MAPIS PE#
13 Iun 2018

omoiul hot se teme Teme te !
BOOYAKA
14 Iun 2018

Fiola loveste din nou!Trezita din betia dupa weekend(la astia tine de joi pana luni,inclusiv)
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz