2019-12-14 09:38

Lia Olguța Vasilescu îl AMENINȚĂ pe Iohannis: ”Dacă amână decizia, va exista temei de SUSPENDARE”

 |  22:57
Lia Olguța Vasilescu îl AMENINȚĂ pe Iohannis: ”Dacă amână decizia, va exista temei de SUSPENDARE”

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu a declarat, marți seara, la TVR, că PSD nu a luat o decizie privind suspendarea președintelui Klaus Iohannis pentru că se așteaptă încă anunțul acestuia. Dar nu se va aștepta foarte mult.

”O sa luam o decizie, asteptam sa mai cugete Iohannis, vad ca cugeta greu, asteptam un timp rezonabil, presedintele se poate suspenda daca incalca Constitutia, dar nu e luata acum decizia.

Acum nu exista motiv de suspendare, dar, daca termenul se amana, atunci cu siguranta, va exista temei de suspendare” a declarat Olguța Vasilescu la TVR.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-12Parerea ta...

ANONIM
12 Iun 2018

Vai de mine ,cum sa suspend pe kodruta Se duce dracului tot si fac si puscarie NICIODATA NU O VOI SUSPENDA PE CUVANTUL mau
ANONIM
13 Iun 2018

Remarcați totuși că în mod constituțional președintele doar veghează la respectarea Constituție, alții având alte atribuții constituționale ?
ANONIM
13 Iun 2018

ARTICOLUL 80 "(1) Preşedintele României reprezintă statul român şi este garantul independenţei naţionale, al unităţii şi al integrităţii teritoriale a ţării. (2) Preşedintele României veghează la respectarea Constituţiei şi la buna funcţionare a autorităţilor publice. În acest scop, Preşedintele exercită funcţia de mediere între puterile statului, precum şi între stat şi societate." Deci, președintele nu are rolul de a interveni ci doar pe acela de mediator între instituțiile statului care au atribuții constituționale, așa cum se precizează în articolul 80, alineat 2 ,din Constituție?
MAPIS PE#
13 Iun 2018

omoiul hot se teme Teme te !
BOOYAKA
14 Iun 2018

Fiola loveste din nou!Trezita din betia dupa weekend(la astia tine de joi pana luni,inclusiv)
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray