2020-07-05 04:19

Liderii PSD, ULTIMATUM pentru Tudorel Toader: ”Să nu se facă de râs!”

 |  18:16
Liderii PSD, ULTIMATUM pentru Tudorel Toader: ”Să nu se facă de râs!”

În așteptarea mult amânatului raport despre activitatea DNA pe care Ministrul Justiției, Tudorel Toader trebuie să-l prezinte opiniei publice joi la ora 18.00, liderii PSD în frunte cu Liviu Dragnea au devenit nerăbdători. Șeful PSD îi transmite ministrului să se facă de râs, iar Ecaterina Andronescu a declarat că Toader nu poate ”ieși de sub așteptări”.

”Tudorel Toader trebuie să-şi îndeplinească misiunea pe care şi-a asumat-o. S-ar putea să spuneţi că judec, dar este un profesor de drept care are argumente, când afirmă ceva justifică pe baza legislaţiei in vigoare şi nu puteţi să spuneţi nici dvs altceva, pt că de fiecare dată a argumentat. Eu cred că nu ştiu ce înţelegeţi dvs prin decizie, dar dl ministru mâine va prezenta un raport...trebuie să prezinte un raport, ca să fiu mai concretă, a creat atâtea aşteptări în populaţie, presă şi la noi şi nu poate să mai iasă de sub aceste aşteptări, cred că mâine raportul va fi argumentat dpdv juridic” a declarat Ecaterina Andronescu.

Întrebat ce așteptări are de la Ministrul Justiției, liderul PSD, Liviu Dragnea, a răspuns scurt: ”Să nu se facă de râs”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-21Parerea ta...

ANONIM
21 Feb 2018

SISTEMUL JUDICIAR, SRI, SIE, MAE, MAI, trebuie controlate CU PROFESIONALISM, RESPONSABILITATE SI SEVERITATE, ca in tarile civilizate de catre echipe de specialisti independenti, apolitici certificati de catre ORNISS ,
ANONIM
22 Feb 2018

Tudorel Toader s-a facut de ras oricum numai pentru faptul ca face parte dintr-un guvern condus de un condamnat penal.Cand te afli intr-un guvern sustinut de o organizatie mafiota(psd) automat esti partas la dezastrul pe care aceasta mafie il produce Romaniei.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz