2020-07-10 03:30

Liderii reţelei de fotomodele folosite ca prostituate de lux, eliberaţi din arest

 |  18:49
Liderii reţelei de fotomodele folosite ca prostituate de lux, eliberaţi din arest

Curteade Apel Bucureşti a decis definitiv marţi că Ion Valeriu Tămârjan şi ReluCornel Costan, liderii reţelei de prostituţie care folosea drept paravanagenţii de fotomodele, deferiţi justiţiei de DIICOT, vor fi cercetaţi înlibertate. Totodată, instanţa le-a impus celor doi să nu părăsească ţara peparcursul anchetei.

IonValeriu Tămârjan şi Relu Cornel Costan au fost trimişi în judecată la sfârşitullunii octombrie, alături de alte două persoane, într-un dosar de proxenetism încare apar numele unor politicieni, jurnalişti sau muzicieni. Dosarul se află perolul Tribunalului Slobozia care anterior a decis cercetarea celor doi în starede arest, însă decizia a fost atacată cu recurs la Curtea de Apel Bucureşti.

Potrivitprocurorilor Structurii Teritoriale din Ialomiţa a DIICOT, proxeneţii, alături dealţi doi complici, au plasat peste 80 de fotomodele ca prostituate de lux înRomânia, Italia sau Austria încasând de pe urma serviciilor oferite de fetepeste 100.000 de euro.

Tinerelefotomodele folosite de gruparea de proxeneţi condusă de Ion Tămârjan şi ReluCostan primeau diferite sume de bani, între 100 şi 500 de euro, şi chiarpromisiuni că ar putea deveni vedete şi apoi luate de soţii de către clienţii VIP. Stenogramele din dosar DIICOT arată că proxeneţii leînvăţau pe fete cum să îşi mintă părinţii şi le trimiteau în apartamenteleclienţilor în funcţie de programul examenelor de bacalaureat.

Îndosar apare ca martor, respectiv client al fetelor, şi vicepreşedintele PSD,deputatul Robert Negoiţă, patronul celui mai luxos hotel din România, Rin GrandHotel. Şi preşedintele Tineretului Social Democrat, deputatul NicolaeBănicioiu, a fost nevoit să dea declaraţii în dosar. Alături de cei doi,procurorii i-au audiat ca martori pe directorul TVR 2, Răzvan Nicolescu, dar şipe renumitul cântăreţ Adrian Enache.

MagistraţiiTribunalului Ialomiţa au fixat primul termen de judecată al acestui dosar ladata de 24 noiembrie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638949-01-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz