2020-07-06 21:34

Liviu Dragnea a ieşit la VOT. Preşedintele PSD așteaptă la rând pentru a vota / Au apărut INCIDENTE

 |  19:37
Liviu Dragnea a ieşit la VOT. Preşedintele PSD așteaptă la rând pentru a vota / Au apărut INCIDENTE

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a ajuns duminică seara, la ora 19.20, la Liceul Jean Monnet pentru a vota. Dragnea a venit escortat de mai mulți bărbați, pentru a evita anumite incidente.

Liderul PSD nu a vrut să facă declarații la intrare în secția de votare de la Liceul Jean Monnet.

Liviu Dragnea a anunţat că va face declaraţii după vot, iar în acest moment aşteaptă la coadă, după ce a inaintat cu greu prin mulţime.

La intrarea în secție, s-au produs incidente, pentru că reporterii au deranjat anumiți oameni care stăteau la rând, iar lui Dragnea i s-a cerut să stea la coadă, pentru a vota, potrivit Mediafax.

Liviu Dragnea a declarat, după ce a votat duminică, faptul că nu este o zi tristă s-au prezentat cetăţenii la vot, subliniind că îi pare rău pentru cozile create în secţii, motivul fiind modul în care au fost operate tabletele.

„Nu este o zi tristă. E o zi bună pentru că au venit foarte mulţi oameni la vot. Îmi pare rău că au fost cozile foarte mari. Eu am văzut de unde sunt întârzieri, de la tabletă, de la liste. În diaspora şi acolo. Îmi pare rău”, a declarat Liviu Dragnea.

Preşedintele Liviu Dragnea a cerut, duminică seară, trei buletine de vot, şi pentru alegerile europarlamentare şi pentru referendumul pe justiţie.

Liderul PSD s-a prezentat la secţia de votare de la Liceul Jean Monnet din Capitală.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-26Parerea ta...

TRADATORI DE TARA
26 Mai 2019

Ai inghitit sperma de la microfon cu Tiitoarea de mina si Banda Gasca proiecte fasciste in sediu PSD . Adevarata ciuma sint planificatori Sabotori care fac proiecte fasciste pentru 5 - 10 - 50 ani
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz