2019-09-22 09:01

Liviu Dragnea a luat DECIZIA. Ce se va întâmpla joi la sediul DNA

 |  19:00
Liviu Dragnea a luat DECIZIA. Ce se va întâmpla joi la sediul DNA

Apar noi informații în procesul Tel Drum în care este citat și Liviu Dragnea. Avocata șefului PSD, Flavia Teodosiu, a anunțat miercuri că liderul PSD nu se va prezenta, joi, pe 3 ianuarie, la DNA.

Avocata liderului social-democrat a explicat la Antena 3 că procurorii l-au informat pe Dragnea că este chemat în sensul „predării unor documente și atât” și că pentru acest lucru nu este obligatorie prezența acestuia. „Merge un avocat în acest scop”, a spus avocata.

„Nu (este obligatorie prezența lui Dragnea - n.r.), de aceea are avocat. Dânsul respectă toate drepturile si obligatiile pe care le are”, a spus aceasta.

Liderul PSD și-a delegat deja atribuțiile de președinte al Camerei Deputaților pe întreaga perioadă a lunii ianuarie.

„Pe perioada vacanței parlamentare din luna ianuarie 2019, atribuțiile președintelui Camerei Deputaților vor fi exercitate de domnul deputat Florin Iordache, vicepreședinte al Camerei Deputaților”, scrie în Decizia care a apărut, la finalul anului trecut în Monitorul Oficial.

Surse judiciare susțin că Liviu Dragnea va fi chemat pe data de 3 ianuarie, pentru audieri în dosarul Tel Drum, alături de alți inculpați din acest dosar, informează Antena 3.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-02Parerea ta...

ANONIM
02 Ian 2019

Dublu condamnat penal porkarul draknea se afla in Maldive pe banii dvs. FRAIERILOR.. ACEST IMPOSTOR STRIGA IN GURA MARE IMPOTRIVA STRAINILOR DAR ISI PETRECE ULTIMILE ZILE DE LIBERTATE IN TARI STRAINE. CÂTA IPOCRIZIE !!!!!!!
# DACĂ POATE
03 Ian 2019

Caz paranormal : hotărăste oculta + injustiţia !!!
MACACPEDRAC-NEA
03 Ian 2019

ASTEPT CU NERABDARE ZIUA CIND NENOROCITUL ASTA DE DRACNEA VA AJUNGE IN PUSCARIE . VOI ORGANIZA O MEGA PETRECERE .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray