2020-08-09 20:40

Liviu Dragnea a SCĂPAT! Decizie de ultimă oră a CCR

 |  19:40
Liviu Dragnea a SCĂPAT! Decizie de ultimă oră a CCR

Chiar dacă trece prin clipe dificile, fiind închis pentru trei ani și jumătate la Penitenciarul Rahova, Liviu Dragnea a scăpat ca prin urechile acului de încă o lovitură. Judecătorii CCR i-au dat câștig de cauză după ce PNL a cerut invalidarea mandatului său de parlamentar.

Curtea Constituțională a României s-a pronunțat în cursul zilei de joi asupra sesizării depuse de reprezentanții Partidului Național Liberal, privind invalidarea mandatului de parlamentar al lui Dragnea, decizia fiindu-i favorabilă fostului președinte al Camerei Deputaților.

„PNL solicită CCR invalidarea mandatului de parlamentar pentru Liviu Dragnea. (…) Ca atare, PNL s-a întors cu doi ani şi jumătate la punerea în acord a Regulamentului Camerei Deputaţilor, deciziilor CCR şi Legii privind organizarea referendumului şi constatăm că acestea trei sunt în contradicţie cu decizia Camerei Deputaţilor de validare a mandatului de deputat al lui Liviu Dragnea. Cu alte cuvinte, PNL a făcut o sesizare de neconstituţionalitate a hotărârii Parlamentului prin care mandatul lui Liviu Dragnea a fost validat” , a declarat Raluca Turcan, liderul deputaților PNL și unul dintre inițiatorii acestui demers eșuat, conform Fanatik.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-20

In legatura cu acest articol...

Premierul Dăncilă îi dă REPLICA lui Iohannis: „E ușor să CRITICI, dar greu să vii cu soluții!”

DNA face RAVAGII în politică: Fost lider PNL, pus sub ACUZARE pentru fapte de corupție

LOTO 20 IUNIE. Rezultatele extragerilor LOTO 6/49, NOROC, JOKER, NOROC PLUS, LOTO 5/40 și SUPERNOROC

Klaus Iohannis RUPE TĂCEREA. Cum răspunde propunerii de a deveni PREȘEDINTE al Consiliului European
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz