2020-07-03 17:14

Liviu Dragnea, cerere în instanță pentru a SCĂPA de după gratii

 |  16:35
Liviu Dragnea, cerere în instanță pentru a SCĂPA de după gratii

Fostul președinte al PSD Liviu Dragnea face o nouă încercare să scape de închisoare. Instanța supremă judecă marți, 10 decembrie, cererea fostului sef PSD de anulare a pedepsei care l-a băgat după gratii pentru 3 ani ani și jumătate, transmite Digi24.

Judecătorii sunt chemați să decidă dacă argumentele avocaților lui Dragnea pentru contestația în anulare sunt convingătoare și legale.

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a depus în 18 octombrie contestaţie în anulare pentru a scăpa de condamnare.

De asemenea, Olguţa Şefu, fost director executiv adjunct al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, condamnată la un an de închisoare cu suspendare pentru fals intelectual în acest dosar, a depus şi ea contestaţie în anulare, ca și Floarea Alesu, fost director execituv al DGASPC Teleorman.

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv în primăvară de magistraţii ICCJ, la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-07Parerea ta...

PUșCăRIAșUL VISăTOR
07 Dec 2019

Acest ticălos Dragnea nu va scapă de pușcărie . Dosare grele se afla in spatele lui cum Ar fi : 10 August, Nucile de cocos, Tel drum și multe altele
MACACPEDRAGNEA
10 Dec 2019

SA STAI IN PUSCARIE PINA MORI , JIGODIE .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz