2020-07-10 08:54

Liviu Dragnea, citat de DNA ca INCULPAT în Dosarul Tel Drum

 |  23:19
Liviu Dragnea, citat de DNA ca INCULPAT în Dosarul Tel Drum

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a anunţat, într-un interviu acordat din detenţie fostei sale consiliere Anca Alexandrescu, că vineri a fost citat la DNA pentru a i se aduce la cunoştinţă calitatea de inculpat în dosarul Tel Drum, scrie News.ro.

”Mâine sunt citat la DNA în dosarul cu Tel Drum care brusc, după 3 ani, este pus din nou pe tapet, cu puţin timp înainte de campania electorală. Să se discute despre acest dosar în care - şi dacă mă întrebi de ce sunt acuzat, sincer nu ştiu. Era vorba despre două drumuri făcute cu fonduri europene. Drumurile există. Eu sunt acuzat că în timpul mandatului meu s-au făcut două drumuri importante din judeţul ăla”, a declarat Dragnea într-un interviu acordat din închisoare fostei sale consiliere Anca Alexandrescu. Fostul lider PSD a vorbit la postul de televiziune Realitatea Plus, din spatele gratiilor.

El se consideră nevinovat şi crede că va fi folosit în contextul campaniei electorale.

”Pe citaţie scrie că mă cheamă să-mi aducă la cunoştinţă calitatea de inculpat. Sigur o să fiu folosit, e străvezie strategia, e limpede. Nu s-a operat demult în dosarul ăsta. M-au condamnat total nevinovat, m-au adus aici, ah, gata, Domne, l-am scos din viața politică, e suficient”, a afirmat Dragnea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-06-25

In legatura cu acest articol...

CULISELE interviului lui Liviu Dragnea. Precizările Administrației Penitenciarelor

Liviu Dragnea rupe tăcerea: ”Laura Kovesi a vrut să mă bage în pușcărie”

Cum arată LIVIU DRAGNEA, după 396 de zile de pușcărie / VIDEO

Liviu Dragnea, primul interviu de după gratii: ”Nu m-au îngenunchiat și nu m-au înfrânt”
Parerea ta...

COMISARUL PARAIPAN
25 Iun 2020

daca era vorba despre un afacerist simplu care numara in plus un sac de cartofi era de mult la puscarie.Marele asfaltator flausat a spulberat un judet intreg si tot nu e multumit.Te-ai bagat in afaceri cu mafia olandezilor si te credeai deasupra legilor.....da de unde,uite ca s-a copt si afacerea TEL-drum
REZOLVARE
26 Iun 2020

hai , noapte , hai
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz