2020-02-21 14:13

Liviu Dragnea, DECIZIE de ultimă oră. Cum se împart BANII pentru PRIMĂRII

 |  18:29
Liviu Dragnea, DECIZIE de ultimă oră. Cum se împart BANII pentru PRIMĂRII

După trei ore de negocieri cu reprezentanții primarilor din țară, Liviu Dragnea a dat asigurări că primăriile și consiliile județene vor avea cel puțin la fel de mult bani ca în bugetul de anul trecut. La ieșirea de la discuții, primarii s-au declarat nemulțumiți de rezultatul negocierilor.

”Eu le-am spus ca in discutiile avute sunt asigurari de la guvern ca vor avea cel putin bugetele de anul trecut si o mare parte din municipii vor avea mai mari inclusiv cu cheltuielile sociale. Este o crestere de 27%.

La primaria capitalei le-am spus ca trebuie sa se duca la o intalnire toti primarii de sectoare si Firea la finante. M-a intersat ca bugetul sa creasca si creste iar cum se impart banii sa decida ei 7. Toti sa decida pt ca s-au mai intalnit o data cei 6 primari de sectoare. Impreuna sa hotarasca. Cum decid ei asa vom vota in parlament”  a declarat Liviu Dragnea.

De cealaltă parte, primarii Robert Negoiță și Gheorghe Falcă au ieșit nemulțumiți de la discuții, reproșând că nu este de ajuns, că nu vor fi bani pentru investitții.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-06Parerea ta...

GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
06 Feb 2019

la fel ca pe vremea lui udrea.....bara-bara spaga pentru ciorditorul tele-morman
AI BELITO BELINI
07 Feb 2019

URSOAICA A DISTRUS BUGETUL TARI . DAR SI BANDITU CU METRESELE LUI . CIND BARBATI DIN PULITICA SINT NUMAI HOTI , BAGA NISTE FEMEI GOMFLABILE IN FATA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine