2020-07-13 08:56

Liviu Dragnea, DISPUTĂ în miez de noapte la televizor: ”MINȚI cu nerușinare!”

 |  00:45
Liviu Dragnea, DISPUTĂ în miez de noapte la televizor: ”MINȚI cu nerușinare!”

Liviu Dragnea a solicitat să intre în direct prin telefon la Antena 3 la miezul nopții după ce un lider PNL a lansat o acuzație la adresa sa. Deputatul Virgil Guran afirmase cu câteva minute înainte în emisiune că liderul social-democrat a semnat un protocol pe vremea când era ministru al Dezvoltării, fapt pe care Liviu Dragnea a ținut să-l nege.

Liviu Dragnea: "Cineva din platou a spus: 'întrebați-l pe Dragnea despre protocolul semnat'. Folosesc același limbaj: 'Guran, ce protocol am semnat eu?"

Virgil Guran: "Când erați ministru, chiar la televiziune. Dacă vreți, mâine vă prezint exact situația. Am văzut protocolul prezentat de la...".

Liviu Dragnea: "Guran, minți cu nerușinare! S-a spus pe televizor, s-a arătat la televizor. A fost Semnătura lui Sevil Shhaideh"

Virgil Guran: "Nu am obiceiul, Liviu Dragnea, să mint cu nerușinare, stai liniștit, că n-am acest obicei, ci am obiceiul să spun adevărul".

Liviu Dragnea: "E semnătura lui Sevil Shhaideh. Termină cu minciunile!"

Virgil Guran: "Termină tu cu minciunile, că eu nu mă ocup de treaba asta".

După pauza publicitară Mihai Gâdea a prezentat protocolul despre care vorbea Virgil Guran. Semnătura care apărea pe document era într-adevăr a vicepremierului Sevil Shhaideh.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-28Parerea ta...

GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
28 Mar 2019

toti securistii astia se folosesc de slugi ca sa semneze actele pentru ei...se stie metoda
BORFAșUL NATIONAL
28 Mar 2019

Gunoiul din TeleMorman (de prosti si analfabeti ) nu stie cum s-o mai dreaga. A devenit șantajabil chiar de varan si slugile lui care i-au introdus pe lista de europarlamentare trei deșeuri umane , toate credincioase lui felix. Hotul , hotilor si borfasul borrfașilor draknea va sfârsi ori la casa de nebuni ori la puscarie cu bolsevicii si analfabetii lui.
ANONIM
28 Mar 2019

Haznaua 3 si closetul TV ghita fugaru il au la mâna pe puscariasul draknea si il șantajeaza cum vor belindu-l de bani pentru propaganda.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz