2020-07-06 21:31

UPDATE: Liviu Dragnea, dus de URGENȚĂ la spital. Detalii de ultimă oră

 |  15:55
UPDATE: Liviu Dragnea, dus de URGENȚĂ la spital. Detalii de ultimă oră

În timpul întâlnirii de la Snagov, pentru alegerea unui președinte pentru filiala PSD Ilfov, Liviu Dragnea a acuzat dureri de spate, motiv pentru care la finalul întâlnirii a ținut o conferință foarte scurtă.

UPDATE: Potrivit ziare.com, Liviu Dragnea a fost dus la o clinică privată, unde va fi supus mai multor investigații medicale.

Surse din partid au declarat că liderul partidului social-democrat ar fi făcut săptămâna trecută câteva injecții, tot în urma unor dureri puternice la spate.

Codrin Ștefănescu a declarat că imediat după întâlnire, șeful PSD a fost dus la spital pentru investigații medicale.

La finalul declarațiilor făcute la Snagov, liderul social-democraților le-a spus jurnaliștilor că: ”Sincer, nu mai pot să stau, din păcate!”. El a mai adăugat că va face un RMN pentru a depista sursa durerilor care îl supără.

Potrivit unor surse, Dragnea a acuzat dureri de spate și în ultima perioadă s-a deplasat cu dificultate. De asemenea, vineri, la Târgoviște, el s-a plâns de frigul în care a stat la alegerile din organizația PSD Dâmbovița. 

"A mai avut o repriză de discopatie sciatică. S-a acutizat chestia asta. Astăzi de abia mai stătea în picioare să vorbească de durere. Am insistat să se ducă să îşi facă un RMN să îşi facă analize şi să asculte sfatul medicul. După şedinţa de la PSD Ilfov ne-am împărţit. Eu şi colegul mei Mircea Drăghici am plecat spre Brăila, iar dumnealui a plecat spre Bucureşti. Domnul Dragnea a plecat la spital, unde medicul îi va face RMN, analize", a declarat Codrin Ştefănescu, secretarul general al PSD, pentru MEDIAFAX.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-16Parerea ta...

FIULER
16 Mar 2019

A luat viagra ca tasu
ANONIM
16 Mar 2019

Sa-i fie. tzarâna cat mai grea dictatorului.
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
16 Mar 2019

posibil ca l-a supt prea tare tiitoarea 'BUZE DULCI" si a ramas fara lichid la coloana vertebrala...trebuie sa-si completeze nivelul la antigel
MACACPEDRAGNEA
16 Mar 2019

LA 57 DE ANI , TREBUIE SA FACI EFORTURI FIZICE DEOSEBIT DE MARI CA SA SATISFACI O BOARFA DE 25 . SPER SA PARALIZEZE CIT MAI CURIND ACEST MAFIOT SCIRBOS .
PERECHE DE CAPUSE
16 Mar 2019

CIOCANITOAREA IN LOC SA TRAGA . A SUFLAT. IA MAI FACUT O COCOASA IN PLUS
STOP CENZURA.
16 Mar 2019

De ce cenzurati mesaje anti-psd slugilor platite de dictator din bani publici. Mesajele anti-prezidentiale de ce nu le cenzurati. Va taie porkarul puscarias la simbrie ?
CIUMA ROSIE PORCINA
16 Mar 2019

are termen la curtea suprema luni....si face pe bolnavul,se da lovit,are amigdalita sub limba
ALTA INTREBARE...
17 Mar 2019

A stat si el la cozi, pe liste, pentru RMN ?
ANONIM
17 Mar 2019

UNDE SUNT ELITELE ACTUALE ELE POPORULUI ROMAN...?!? PUIUL DE MILITIAN DE TELEMORMAN ASA A FACUT TOATA VIATA SI-A LUAT SCUTIRE MEDICALA pentru a evita confruntarile vietii, cand mergea la scoala, la serviciu SI ACUM CANDA TREBUIE SA MEARGA LA ICCJ pentru a da cu subsemnatul ca infractor condamnat . UN NAROD, RETARD, TICALOS, ETC. poate decide viitorul unei natii...............romani treziti-va pana nu disparem de pe harta lumii.....
MACACPEDRAGNEA
17 Mar 2019

AR FI FOST MULT MAI BINE SA-L DUCA LA MORGA . E UN CADAVRU POLITIC .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz