2020-07-10 04:10

Liviu Dragnea, EȘEC la Tribunalul Uniunii Europene în prag de Crăciun

 |  16:32
Liviu Dragnea, EȘEC la Tribunalul Uniunii Europene în prag de Crăciun

Tribunalul Uniunii Europene a respins cererea prin care fostul președinte PSD, Liviu Dragnea, a solicitat instanței europene să constate că s-ar fi comis abuzuri în cazul său deoarece n-ar fi fost condamnat în România de către o instanță specializată în judecarea faptelor de corupție, scrie Antena 3.

Instanța a respins cererea lui Liviu Dragnea invocând ”lipsa de competență” în a judeca cererea prin care Dragnea urmărea de fapt să supună decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție cenzurii instanței europene, sperând să obțină rejudecarea cauzei.

Liviu Dragnea a introdus acțiunea Tribunalul UE pe data de 26 iulie, la două luni după ce a fost condamnat.

Pe 27 mai, fostul lider al social-democraților, Liviu Dragnea,  a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-24Parerea ta...

HAZNA
25 Dec 2019

Mercenare ai distrus tara . Scoate bani furati
CUCUVEAUA ROZ-BONTON
25 Dec 2019

Nu i mercenar ,a fost inchis pentru ca era patriot si si iubea tara Alogenul tau este tradator de tara pentru ca ataiat redeventele din M neagra la gaze ca romanii sa ramana saraciTu invata gramatica si nu mai trage pe nas ca vei deveni zomby chiar deadevaratelea Cred ca nu stii nici tabla inmultirii ,asa i VOI sunteti mercenari vanduti multinationalelor si va doare in cot de tara ,dar romanii au copii si nu am vrea sa ajunga ca tine
CUCUVEAUA ROZ -BOMBON
25 Dec 2019

Zici ca ei lucreaza la multinationale ?!! ,miram- as! Ce dracu or fi facand niste analfabeti acolo la mutinationalele alea?Cred ca lucreaza la ,,Bamby" curata haznalele si strang chistoacele de pe josNiste jegosi !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz