2020-05-29 11:33

Liviu Dragnea, la ÎCCJ pentru dosarul Referendumului

 |  09:53
Liviu Dragnea, la ÎCCJ pentru dosarul Referendumului

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a venit, luni dimineaţa, la ÎCCJ, unde se judecă un nou termen în dosarul "Referendumul". Social-democratul a stat doar câteva minute în sediul instituţiei, el fiind anunţat că procesul s-a amânat pentru ora 12,00, transmite Agerpres.

În acest caz, Liviu Dragnea a fost condamnat la un an închisoare cu suspendare, el fiind acuzat de fraudarea scrutinului organizat în 2012 pentru demiterea preşedintelui de la acea vreme, Traian Băsescu.

La primul termen al procesului din luna septembrie, aproape jumătate dintre cei 75 de inculpați au declarat că nu și-au angajat avocați, motiv pentru care procesul a fost amânat.

ÎCCJ l-a condamnat pe Liviu Dragnea, pe data de 15 mai, la un an de închisoare cu suspendare, cu un termen de încercare de trei ani.

Procurorii DNA au dispus trimiterea în judecată a preşedintelui PSD la data de 7 octombrie 2013, pentru săvârșirea infracțiunii de folosire a influenței sau autorității de către o persoană care deține o funcție de conducere într-un partid, în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-11-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine