2020-07-14 03:47

Liviu Dragnea, prima REACȚIE de după GRATII: ”Sunt NEVINOVAT!”

 |  17:59
Liviu Dragnea, prima REACȚIE de după GRATII: ”Sunt NEVINOVAT!”

Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea, a declarat, după ce l-a vizitat pe liderul PSD la Penitenciarul Rahova, că starea lui de spirit este una pe care o are oricine om într-o astfel de situație, ea subliniind că este "un bărbat minunat” și că nu se aștepta la o condamnare pentru că se consideră nevinovat.

Flavia Teodosiu a spus, potrivit Mediafax, că Liviu Dragnea a primit "greu" decizia definitivă de condamnare la trei ani și jumătate de închisoare. "Orice om care s-ar afla într-o situație ca asta ar fi... Credeți că este ceva plăcut? E în regulă. (...) Am vorbit. Este un bărbat minunat, dar starea de spirit este ca a oricărui om care este într-o situație de genul acesta”, a declarat avocata lui Liviu Dragnea la ieșirea din Penitenciarul Rahova, unde l-a vizitat pe Dragnea. Ea a mai spus că Dragnea nu se aștepta la o decizie de condamnare pentru că se consideră nevinovat.

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-28Parerea ta...

PAPUSI GOMFLABILE
29 Mai 2019

Hai ba lampagiule ; cind iti spala chiloti acasa la tine si mirleai ca un taur , cum era ? Si la tine in vecini le era frica sa pronunte numele sau faptele . Vorbeau incet , mai rau ca la Ceausescu . Dar si altele ascunse sau in curs de urmarire . nu te lasa astia pina nu spui mafia ta .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz