2019-07-17 23:39

UPDATE: Liviu Dragnea, reuniune de URGENȚĂ la Guvern cu premierul. Ce s-a STABILIT

 |  20:40
UPDATE: Liviu Dragnea, reuniune de URGENȚĂ la Guvern cu premierul. Ce s-a STABILIT

Președintele PSD, Liviu Dragnea, s-a aflat la Guvern pentru o oră și a avut discuții cu premierul Viorica Dăncilă și cu ministrul Finanțelor, strategia executivului. Totul, după ce președintele a suspendat ședința CSAT, iar rectificarea bugetară a rămas fără aviz.

UPDATE: Guvernul se întruneşte miercuri în şedinţă, pentru a găsi o soluţie privind rectificarea bugetară, după ce ședința CSAT de marți a fost suspendată de preşedintele Klaus Iohannis în lipsa unui consens pentru emiterea avizului necesar rectificării bugetare.

Guvernul a anunțat organizarea şedinţei de miercuri la scurt timp de la plecarea de la Palatul Victoria a liderului PSD, Liviu Dragnea, care s-a întâlnit cu premierul Viorica Dăncilă şi cu mai mulţi miniştri.

Liviu Dragnea a avut marți seara discuții la Palatul Victoria cu premierul Viorica Dăncilă, dar și cu liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, aflat în afara țării, privind modalitățile prin care guvernul ar putea să facă rectificarea bugetară fără ca aceasta să fie apoi atacată din punct de vedere legal pentru că nu are avizul CSAT pentru bugetele instituțiilor cu atribuții în domeniul securității naționale.

La plecarea de la Parlament, liderul PSD a declarat că președintele Klaus Iohannis ”a întrecut orice limită”

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat marţi că şedinţa CSAT a fost suspendată, iar Guvernul trebuie să vină cu un nou proiect privind rectificarea, în care să renunţe la tăierile bugetare în zona securităţii naţionale.

El a arătat că în şedinţa CSAT nu s-a putut obţine consens, astfel că avizul necesar pentru rectificarea bugetară nu a putut fi emis.

Ulterior, în cadrul unor declaraţii de presă susţinute la Palatul Victoria, ministrul Eugen Teodorovici a afirmat că Guvernul are obligaţia de a cere şi nu de a aştepta un aviz al Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT), susţinând că suspendarea şedinţei CSAT nu are temei legal.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-04Parerea ta...

TRADATORI DE TARA
04 Sep 2018

DA-TI FOC LA TARA . DISTRUGE-TI SI DEZBINA-TI POPORUL . SI SARBATORITI 100 ANI DE VICTORIA A COMUNISMULUI , CIUMA ROSIE . MAI FACE-TI 100 MINISTERE SI AGENTI , PESTE CELE 28 MINISTERE EXISTENTE . . 600 PARLAMENTARI SI INCA 1000 DE SECRETARI DE STAT . PLUS 500 DE GENERALI LA 45 ANI , DOCTORI IN APARARE . LUA-TI TOTI PORCI DIN CURTILE TARANILOR . URA , URA , PENTRU UN OM PUSCARIAS
URA !
04 Sep 2018

A reusit mafiotul hot de case sa saboteze tara .URA ura uraAre de gand sa o tina asa tot inainte evazionistul alogen Ura ura ,iar noi gay fiind ne f ....m in gaoaze si tragem pe nas Ura ura !
JANDARMIADA DRAGNEA
06 Sep 2018

DOSARUL ABUZURILOR IMPOTRIVA DEMONSTRANTI[OR PASNICI , FACUTE DE VAGABOANDA DAN LA ORDINUL PUSCARIASULUI DRAGNEA , TRBUIE REZOLVAT IN REGIM DE URGENTA . RECTIFICAREA BUGETARA E APA DE PLOAIE , CEI CU PENSII SPECIALE POT ASTEPTA . CEL MAI BINE AR FI SA FIE DEFIINTATE PENSIILE SPECIALE . PREA MULTE ROZATOARE POLITICE , LINGAI PSD , EX CRIMINALI DIN POLITIE AU AZI PENSII SPECIALE . SINT SI FOSTI MUNCITORI SAU TARANI CU PENSII SPECIALE ? N-AM AUZIT .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray