2020-07-14 13:13

Liviu Dragnea rupe tăcerea: ”Laura Kovesi a vrut să mă bage în pușcărie”

 |  21:25
Liviu Dragnea rupe tăcerea: ”Laura Kovesi a vrut să mă bage în pușcărie”

Fostul președinte al PSD rupe tăcerea și vorbește despre legăturile politicii și Justiției cu serviciile. Liviu Dragnea a dezvăluit că Vasile Dîncu a fostcel care i-a vorbit prima oară de statul paralel. Fostul lider PSD mai spune că Laura Codruța Kovesi a vrut să-l bage la pușcărie și dă detalii despre legăturile dintre fostul șef DNA și fostul adjunct al SRI Florian Coldea. Declarațiile au fost date, în exclusivitate, la Realitatea PLUS.

„Eu imi asum că l-am consierat unul dintre cei mai buni prieteni, am tinut enorm la Vasile Dîncu, mă si feresc sa vorbesc urât. Atunci am avut câteva reacții interesante în discutiile cu Irina (care i-a relatat interviul acordat de Vasile Dîncu jurnalistului Ion Cristoiu - n.red.).

Vreau să spun că despre statul paralel, primele prezentări mi le-a făcut Vasile Dîncu. 

Primele explicații despre ce inseamna acest sistem ocult mi-au fost facute de prietenul meu Vasile, prietenul meu de atunci.

Din discutiile pe care le avea cu băieții de la SRI, cu Maior și Coldea, mă rog, și cu alții de acolo.

Ceea ce mi-a spus el initial s-a adeverit, adica nu mi-a spus lucruri nerealiste sau care nu aveau efectiv o reprezentare in realitate.

Și va dau un exemplu.

În legătură cu procesul care m-a adus aici, care e un proces politic.

El mi-a povestit, ce mi-a povestit a fost confirmat ulterior și de Coldea, că într-o seară eu am fost cu Călin Tăriceanu la Antena 3 și chiar in seara zile in care a fost ANAF-ul peste Antena 3 sa ii scoata din sediu.

Eram majoritatea revoltați, era multa adrenalina atunci și ei erau impreuna si se uitau la emisiune (Dîncu și Coldea - n.red.).

Și, în timpul emisiunii, doamna Kovesi l-a sunat pe dl Coldea. Foarte nervoasă că o sa-mi arate dumneaei mie că o sa ma (...) în pușcărie și pe mine, și pe soție.

Cum imi permit eu sa merg si sa apăr Antena 3 care e un trust impotriva dumneaei si... 

Prima data mi s-a parut ceva exagerat.

Ulterior, si Florian Coldea mi- a confirmat acest telefon nervos. Multe alte discutii aveau loc...”, a dezvăluit Liviu Dragnea în interviul acordat Realitatea PLUS.

Fostul președinte al PSD a fost încarcerat în 27 mai anul trecut pentru trei ani și șase luni în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Copilului Teleorman.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-06-25

GALERIE MEDIA


In legatura cu acest articol...

Cum arată LIVIU DRAGNEA, după 396 de zile de pușcărie / VIDEO

Liviu Dragnea, primul interviu de după gratii: ”Nu m-au îngenunchiat și nu m-au înfrânt”
Parerea ta...

ABRAMBURICA
26 Iun 2020

Si se pupau pe dinti
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz