2019-12-13 04:13

Liviu Dragnea și Darius Vâlcov, ÎNTÂLNIRE de ultimă oră cu prim-viceguvernatorul BNR

 |  19:48
Liviu Dragnea și Darius Vâlcov, ÎNTÂLNIRE de ultimă oră cu prim-viceguvernatorul BNR

Liderul PSD Liviu Dragnea s-a întâlnit joi, biroul său din Parlament, cu prim-viceguvernatorul BNR Florin Georgescu. La ședință participă și Darius Vâlcov, consilierul pe probleme economice al premierului Viorica Dăncilă și liderii ALDE, Călin Popescu Tăriceanu și Daniel Chițoiu. Întâlnirea are loc în contextul în care Comisia Europeană a anunțat că a demarat o procedură de infringement împotriva României din cauza controversatei OUG 114/2018.

Surse din interiorul Coaliției au declarat pentru Hotnews.ro că pe agenda discuțiilor se află ordonanța 114/2019. Întâlnirea are loc în contextul în care au existat o serie de discuții în Coaliția de guvernare PSD-ALDE despre modificarea "ordonanței lăcomiei". ALDE a solicitat în repetate rânduri partenerilor de guvernare să modifice OUG114/2019 la capitolul taxarea pe domeniile energie și bănci însă Darius Vîlcov și Liviu Dragnea au refuzat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-07Parerea ta...

ANONIM
07 Mar 2019

DOI CAPCAUNI NENOROCITI isi bat joc de neamul romanesc care la nivel colectiv este in adormire....................
ANONIM
09 Mar 2019

Apreciați că PSD ar trebui să îl înlocuiască pe parlamentarul Florin Iordache de la conducerea parlamentului și să nu îl mai includă pe liste la următoarele alegeri parlamentare pentru momentul în care i-ar fi luat posibilitatea ministrului de la justiție de a se exprima de la tribuna parlamentului întrerupând sistemul de comunicare ce îi permitea ministrului de la justiție ,care dorea să formuleze un răspuns în parlament, să se adreseze parlamentarilor și încheind ședința parlamentului, individul parlamentar Florin Iordache demonstrând astfel că nu cunoaște, după atâta vreme de parlamentarism, și că încă nu a priceput ce implică activitatea de parlamentar ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray