2020-05-25 18:54

Liviu DRAGNEA va munci la GARAJUL AUTO al Penitenciarului Rahova

 |  14:04
Liviu DRAGNEA va munci la GARAJUL AUTO al Penitenciarului Rahova

Ce a fost şi ce a ajuns. Fostul lider PSD Liviu Dragnea, închis pentru trei ani şi jumătate la Penitenciarul Rahova, va lucra la garajul auto al unităţii de detenţie, a anunțat la Antena 3 Codrin Ștefănescu.

„Liviu Dragnea e un om puternic și se va adapta. Am înțeles că acum așa cum e prevăzut în lege, că deținuții au dreptul să muncească, muncește la garajul auto. El fiind inginer, se va descurca. Sunt multe lucruri de făcut, dar nu știu să dau detalii”, a declarat Codrin Ștefănescu, fost secretar general al PSD.

 Potrivit acestuia, Dragnea nu se uită deloc la televizor și i-a rugat în acest sens pe membrii familiei să nu îi spună ce se întâmplă pe scena politică. „Trăiesc cu speranța că ce zice și face - adică nu se uită la televizor și nici pe presa politică, numai cărți tehnice, de istorie. Mi-a spus că nu se uită la televizor și face un lucru foarte bun. Lăar apuca disperarea și o stare de angoasă să vadă cum se schimbă oamenii de pe o zi pe alta. (...) Va munci cât trei, tot conform legii - să fie consemnat că muncește", a mai spus Ștefănescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-03Parerea ta...

COADA DRACULUI
03 Iul 2019

VIN URMATOARELE DOSARE , DE FURTURI DIN URMA . DAR SI SOCOTEALA TUTUROR AVERILOR FURATE .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine