2020-07-04 03:06

”Lovitură” a polițiștilor din Giurgiu: 10 milioane de țigări confiscate!

 |  16:46
”Lovitură” a polițiștilor din Giurgiu: 10 milioane de țigări confiscate!

Poliţişti din cadrul Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice Giurgiu au descoperit 10 milioane de ţigarete de contrabandă în urma unui control asupra unei nave sub pavilion bulgăresc.

În urma activităţilor de cooperare internaţională cu Serviciul Vamal din Ucraina, poliţişti din cadrul Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice, împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei Giurgiu şi ai Direcţiei de Poliţie Transporturi, cu sprijinul organelor de control din cadrul Direcţiei Generale a Vămilor şi a reprezentanţilor Autorităţii Portuare Giurgiu, au identificat cantitatea de 1.000 de baxuri (10 milioane de ţigarete), la bordul navei sub pavilion bulgăresc, se arată într-un comunicat al IGPR remis, sâmbătă, AGERPRES.

Verificările întreprinse asupra încărcăturii au relevat suspiciuni referitoare la realitatea documentelor comerciale prezentate şi a originalităţii ţigaretelor.

Nava a fost reţinută în Portul Giurgiu, urmând ca întreaga cantitate de ţigări să fie ridicată.

În cauză se desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrafacere de marcă şi prezentarea la autoritatea vamală de documente nereale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu.

Întreaga activitate a beneficiat de sprijinul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră şi al luptătorilor Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-12Parerea ta...

ASTA-I KAKA MAKA!
12 Oct 2019

Să văd arestând cu masca pe față: interlopi, violatori, șmenari ordinari (aviz tuturor politicienilor), liniște și ordine publică, etc....nu niște pârlite de țigări! E de râsul curcilor!
CIORDEALA
13 Oct 2019

Au gasit un pai in finar .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz