2020-07-04 13:10

Lovitură grea pentru Călin Popescu Tăriceanu: Comisia juridică din Senat propune încuvințarea începerii urmăririi penală

 |  11:36
Lovitură grea pentru Călin Popescu Tăriceanu: Comisia juridică din Senat propune încuvințarea începerii urmăririi penală

Comisia juridică din Senat a decis, miercuri, trimiterea unui raport către Biroul permanent pentru încuviinţarea începerii urmăririi penale în cazul lui Călin Popescu-Tăriceanu, urmând ca propunerea să fie votată în plen, a anunţat preşedintele comisiei, Robert Cazanciuc.

Comisia Juridică a Senatului a decis miercuri să recomande senatorilor ridicarea imunității lui Călin Popescu Tăriceanu, acuzat de DNA că a primit mită, indirect, 800.000 de dolari. Au fost 2 voturi „pentru”, 2 voturi „împotrivă” și o abținere.

„Vom propune plenului Senatului efectuarea urmării penale față de dl Tăriceanu, urmând să se decidă în consecință. Titularul acțiunii este plenul Senatului.”, a spus șeful Comisiei Juridice, Robert Cazanciuc, la Parlament.

"PSD a propus 2 săptămâni în care Comisia juridică să depună un punct de vedere la Biroul permanent, pentru ca cererea DNA să ajungă în plen", a afirmat miercuri vicepreşedintele Senatului Alina Gorghiu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-29Parerea ta...

CATA
29 Mai 2019

asa da.
ROBA MURDARA
29 Mai 2019

Moduri de viață, moduri de gândire, comportamente, temeri, conștiință și justiție.
PETRICă
01 Iun 2019

MINCIUNA SI HOȚIA , FUTRUL DIN AVUTUL TĂRII , SĂ SE PEDEPSEASCĂ CRUNT . PEDEAPSA FIIND ASA DE GREA SI DURĂ , AR DESCURAJA CA ACESTE FAPTE SĂ SE MAI COMITĂ . DAR CUM ESTE LEGEA LA NOI ,,PERMISIVĂ " , SI CUM BANUL ESTE OCHIUL DRACULUI , IAR ROMÂNUL ESTE CEL MAI INVENTIV LA A COMITE GESTUL DE A ,,,FURA "" ( NE ȘTIE TOATĂ EUROPA ) , DE A-ȘI ÎNSUȘI CE NU -I APARȚINE , SAU A DEPOSEDA PE CINEVA DE BUNURI PRIN ABUZ. TOȚI CEI CE CARE FAC ASEMENEA GESTURI , INDIFERENT PRIN CE METODE , SĂ FIE CERCETAT , CONFISCAT TOT CE A AGONISIT , CONDAMNAT LA PEDEPSE , CA PE VIITOR SĂ GÂNDESCĂ BINE DACĂ FACE O INFRACTIUNE ( MAI ALES CU BANI PUBLICI ) SĂ NU MAI VADĂ LUMINA ZILEI , DOAR ZĂBRELELE DE LA PENITENCIAR PENTRU TOT RESTUL ZILELOR.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz