2019-10-16 02:59

LOVITURĂ pentru Carmen Dan. Premierul nu-l demite pe șeful Poliției Române. Ce așteaptă Tudose de la Bogdan Despescu

 |  14:19
LOVITURĂ pentru Carmen Dan. Premierul nu-l demite pe șeful Poliției Române. Ce așteaptă Tudose de la Bogdan Despescu

Mihai Tudose a anunţat, miercuri, că nu-l demite pe Poliţiei Române, Bogdan Despescu, așa cum solicitase expres cu o zi înainte ministrul Carmen Dan. Totodată, premierul afirmă că i-a cerut lui Despescu, ca într-o săptămână, să îi prezinte un raport cu măsurile luate urmare a cazului polițistului-pedofil care a agresat sexual doi minori într-un lift, scrie News.ro. Tudose nu a uitat totuși să felicite Poliţia pentru că l-a prins pe agresor în două zile.

Premierul a spus că Bogdan Despescu i-a prezentat raportul de activitate, care a fost gata în această dimineaţă. "Am înţeles din surse că noua propunere (Cătălin Ioniţă, propus de Carmen Dan interimar la conducerea Poliţiei Române - n.r.) şi-a declinat intenţia de a ocupa această funcţie. L-am rugat pe domnul Despescu să îmi prezinte într-o săptămână măsurile luate de domnia sa. Este de remarcat, totuşi, că făptaşul a fost prins în două zile. De ce nu s-au luat şi alte măsuri, domnul Despescu are la dispoziţie o săptămână să îmi prezinte", a spus premierul la începutul şedinţei de Guvern.

Bogdan Despescu s-a întâlnit miercuri dimineaţă cu premierul Mihai Tudose la sediul Guvernului, pentru a-i prezenta un raport de activitate. Şeful Poliţiei Române are rang de secretar de stat, iar ordinul de eliberare din funcţie a acestuia ar trebui semnat de premierul Mihai Tudose.

Ministrul Carmen Dan a anunţat, marţi, că a transmis premierului propunerea de schimbare din funcţie a şefului Poliţiei Române Bogdan Despescu, care urma să fie înlocuit de Cătălin Ioniţă ca interimar, ea spunând că este total nemulţumită de explicaţiile pe care le-a primit din partea Poliţiei Române în cazul poliţistului acuzat de agresiuni sexuale şi consideră insuficiente măsurile anunţate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-10

In legatura cu acest articol...

Un MARTOR oferă detalii șocante despre agresiunea din 2016 comisă de polițistul-PEDOFIL

ULTIMA ORĂ: Fost șef al SRI cercetat PENAL, în vizită la ministrul Justiției

Parchetul Capitalei o CONTRAZICE pe Carmen Dan: ”A denaturat adevărul”

Polițistul PEDOFIL a fost arestat. Este SUSPECT în alte 15 cazuri de agresiune

Semn rău pentru Carmen Dan! TUDOSE nu se grăbește să-l DEMITĂ pe șeful Poliției Române




Parerea ta...

HADRIAN
10 Ian 2018

Este un semn ca PSDR (latura kgb a fostului PCR) incepe sa se ingrijoreze de soarta sa in Romania. Aceasta sluga a domnului Liviu Dragnea, o simpla secretara a unei scoli din Teleorman, urcata in functie de obsedatul de putere, garoiul Liviu Dragnea, a tinut un discurs demn de Gaga. ~Profesionistii sa faca un pas in spate- zice agramata-ca sa vina in locul lor amatorii vanzarii Romaniei la terti~, pentru ca totul sa fie bine si tot garoiul sa prospere. Nu stiu daca slugile domnului Dragnea din PSD vor avea castig de cauza. Poate ca da. Sunt multi si prosti. La fel, nu stiu daca PSDR va mai profera aventura de a-si demite guvernul, cu mijloacele specifice. Probabil ca o va face. Ceea ce stiu este ca acesti urmasi ai KGB-ului din Romania nu vor mai avea liniste. Dupa ce au distrus o generatie de romani si au proferat minciunile KGB pentru a ne distruge Tara, chiar ca nu mai au ce cauta pe acest teritoriu sfant. Vreau doar atat sa constientizeze: deocamdata nu mai au in spate trupele ruse, amatoare de ceasuri occidentale, si nu ne mai pot duce de nas cu faimoasele lor jocuri de culise, cominformiste. Vor culege ceea ce au semanat!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
10 Ian 2018

mafia lui Dragnea tot se zbate pe uscat
D.
10 Ian 2018

Secretara sa isi dea demisia . e inadmisibil si jenant ca la un minister asa important sa existe o toapa din provincie . Sa fie pusa la spalat de scari si nu in conducerea unei institutii . Sa isi dea demisia , sunt tineri scoliti, formati cu inalte studii militare , capabili de a conduce un minister , nu jeguri de pe listele de la tara dornice sa sfideze profesionistii. Afara cu toapa analfabeta .
ANONIM
10 Ian 2018

POLITIA ESTE PLINA DE RECUPERATORI....CARTITE......BORFASI SI ...
LEVST.
10 Ian 2018

Pierdere de timp si "boala lunga, moarte curata"... Cu o buruiana (smulsa) nu se face primavara, aici nu este vorba de individ ci este vorba de sistem, care-obligatoriu si normal- este compus din indivizi, problema derivand din faptul ca toti acesti indivizi (sau 99%, macar) sunt din aceiasi categorie, si orice schimbare ai face , rezultatul se va repeta, numai schimbarea radicala a sistemului mai poate salva ceva in Romania, mai poate salva-de fapt- Romania...
ANONIMUS
11 Ian 2018

Politia trebuie reformata din temelie, de jos pana sus. Au intrat in aceasta structura persoane cu pregatire morala si profesionala slaba, de la scoala generala pana la facultati. Multi au facut facultati de acasa, la distanta la universitati private ca si Nicolicea si altii si care nu au nimic de a face cu domeniul juridic si de politie. Cei care sunt cum se cere sunt putini si se pierd in marea masa a neavenitilor. Coalitia prostilor este mai puternica decat a celor integri. Aspect valabil in educatie, sanatate, administratie publica, unde nu conduce competenta ci partidul sau al cui esti conteaza nu ce stii sa faci mai bine si corect, etc.
Doresc sa comentez



PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE





PUBLICITATE


STARBAG




Saray